Ποιοι συμμορίτες κ. Τατούλη;…..του Νίκου Βοσδογάνη.

0
307

Το διαβάζαμε και δεν το πιστεύαμε. Για την ακρίβεια νομίζαμε ότι υπήρξε κάποιο λάθος. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για συμμοριτισμό!

Αφορμή στάθηκε η ενέργεια του βουλευτή Μεσσηνίας και εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια Θανάση Πετράκου, να παραδώσει έναν φάκελο στους υπουργούς Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κύριο Μ. Χρυσοχοίδη και Εσωτερικών κύριο Γ. Μιχελάκη και στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κύριο Λ. Ρακιντζή.

Ο φάκελος αφορά συγκεκριμένα έργα της περιφέρειας Πελοποννήσου στα οποία όπως υποστηρίζει ο κ. Πετράκος «έχουν παρατηρηθεί μικρές εκπτώσεις και διάφορες άλλες «περίεργες» μεθοδεύσεις και στα οποία εμπλέκονται με υπεργολαβίες και οι κατασκευαστικές εταιρείες που ιδιοκτησιακά ανήκουν στην οικογένεια Τατούλη».

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, ο οποίος στις τελευταίες εκλογές είχε στηριχθεί και από το ΠΑΣΟΚ, επέλεξε να απαντήσει με την ακόλουθη ανακοίνωση η οποία από τον τίτλο και μόνο παραπέμπει σε παλιές πλην όμως από ότι φαίνεται όχι ξεχασμένες μέρες του εμφυλίου……

Δ.Τ. Π. Τατούλης: «Ο ρεβανσισμός και ο συμμοριτισμός είναι στα γονίδια του ΣΥΡΙΖΑ»

Σχολιάζοντας ανακοίνωση του βουλευτή Μεσσηνίας ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Πετράκου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο ρόλος της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ στον τόπο φανερώνεται ολοένα και περισσότερο θλιβερός. Ως σύγχρονοι Γκέμπελς, ο κ. Τσίπρας και η κομματική του παρέα κάνουν ασκήσεις ρεβανσισμού και διεκδικούν την εξουσία ως λάφυρο ενός συμμορίτικου πολέμου δεκαετιών, που νομίζουν ότι ήλθε η ώρα κι εκείνοι επιτέλους να κερδίσουν.

Και οι πολίτες; Και ο τόπος; Κανένα σχέδιο για τον τόπο, κανένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες, παρά μόνο ασύδοτος λαϊκισμός, που διαχέουν δεξιά κι αριστερά ως βία στην πιο χειρότερη μορφή της.

Ο ρεβανσισμός του κ. Τσίπρα και της κομματικής του παρέας είναι η μεγάλη τραγωδία του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτήν την γονιδιακή αγωνία του ΣΥΡΙΖΑ ωστόσο, δεν μπορούμε να την αφήσουμε να οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη από τη σημερινή τραγωδία τη χώρα.

Η σημερινή κρίση απαιτεί νηφαλιότητα και καθαρές κουβέντες. Στην Πελοπόννησο εργαζόμαστε με σχέδιο και απτά αποτελέσματα προκειμένου να δημιουργήσουμε διεξόδους για τον τόπο μας και τους πολίτες. Αυτό το έργο, ο ΣΥΡΙΖΑ των πολλών συνιστωσών αδυνατεί να το πολεμήσει με όρους πολιτικής. Και πολεμάει με όρους μικροπολιτικής και προσωπικών χιλιοειπωμένων και χιλιοαπαντημένων επιθέσεων.

Σε αυτές τις επιθέσεις, απαντάω ξεκάθαρα: Δεν φοβάμαι για τίποτε, δεν εκβιάζομαι με τίποτε, έχω πολλές φορές στην πολιτική μου διαδρομή πολεμήσει το φασισμό των ιδεών και τον λαϊκισμό και έχω βγει νικητής. Δεν είναι η Πελοπόννησος λάφυρο.

Δεν θα σοδομίσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Πελοπόννησο νομίζοντας -όπως ισχυρίζεται άλλωστε ο αρχηγός της παρέας τους- ότι «λεφτά υπάρχουν». Δεν θα κερδίσουν στο συμμοριτοπόλεμο, το σκηνικό του οποίου οι ίδιοι ακαλαίσθητα και επικίνδυνα στήνουν. Δεν τους χρωστάει η ιστορία καμία νίκη απολύτως».

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here