Πολεμική εξέλιξη: Άμεση εντολή επάνδρωσης των βραχονησίδων με Έλληνες κομάντος.

0
214

Σύμφωνα με την έντυπη μορφή της εφημερίδας «Το Θέμα» , στο ελληνικό Πεντάγωνο έχει σημάνει «συναγερμός» εδώ και αρκετές ημέρες, ειδικά μετά την προειδοποίηση του Αμερικανού πρεσβευτή κ. Παιάτ για επικείμενο πολεμικό επεισόδιο στο Αιγαίο.

Μετά το περιστατικό με τον εμβολισμό του ελληνικού πλοίου από την εγκληματική ενέργεια του περιπολικού πλοίου ανοικτής θαλάσσης της τουρκικής ακτοφυλακής, το ελληνικό πεντάγωνο, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, έδωσε άμεση εντολή επάνδρωσης όλων των παρακείμενων μικρό-νήσων και βραχονησίδων, με ομάδες πάνοπλων Ελλήνων κομάντος, οι οποίοι είναι κυριολεκτικά με το «δάκτυλο στην σκανδάλη»

«Ειδικές Δυνάμεις Κομάντος – Greek Seals 2017»

{videobox}mmqp4HH28T4{/videobox} 

Οι Τούρκοι την ίδια στιγμή δεν αποχωρούν από την περιοχή παραβιάζοντας σαφώς την «κουρελιασμένη» έτσι και αλλιώς «συμφωνία του 1996», και επιδιώκουν πάση θυσία……πολεμική εμπλοκή με την ελληνική πλευρά.

Ο Ερντογάν και οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις κινούνται πλέον επιθετικά και αυτό δεν έχει να κάνει με τις επικείμενες προεδρικές εκλογές στην χώρα του, αλλά με πολύχρονο σχέδιο υφαρπαγής ελληνικής μικρό-νήσου ειδικά στην περιοχή των Δωδεκανήσων, αλλά και αλλού (Οινούσες) με σκοπό την διχοτόμηση του Αιγαίου λόγω των τεραστίων κοιτασμάτων υδρογονανθράκων.

Αυτό έχει δημιουργήσει στο Αιγαίο, σύμφωνα με Έλληνες, Αμερικανούς ακόμα και Ρώσους αμυντικούς αναλυτές συνθήκες που «μυρίζουν μπαρούτι», λόγω της ανεξέλεγκτης και αλαζονικής στάσης Τούρκων αξιωματικών, όπως του κυβερνήτη του τουρκικού περιπολικού, οι οποίοι εκτελούν με περίσσεια σπουδή, τις εντολής του σουλτάνου για πρόκληση «πολεμικής εμπλοκής «με την Ελλάδα.

Χθες στο δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA, αναφέρθηκε ότι ο νυν Έλληνας Α/ΓΕΕΔ Ναύαρχος Αποστολάκης «ακολουθεί» πιστά την πολιτική του προκατόχου του στρατηγού Κωσταράκου με την Τουρκία, ο οποίος είχε απειλήσει την τουρκική πλευρά με πυρά σε οποιονδήποτε…..επιχειρούσε να ανέβει στις βραχονησίδες Ίμια. 

Στο ελληνικό πεντάγωνο η ελληνική ανώτατη στρατιωτική ηγεσία ετοιμάζεται για όλα τα σενάρια , τα οποία σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές της εφημερίδας, περιλαμβάνουν ακόμα και την αποστολή Τούρκων «βοσκών» στα Ίμια συνοδεία τουρκικών σκαφών και κομάντος της δύναμης SAT-SAS. 

Όπως δε σας αποκαλύψαμε, επιχείρησαν κατάληψη βραχονησίδας τον Οκτώβριο του 2017. Αμέσως σήμανε συναγερμός στις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις και στο σημείο κατευθύνθηκαν πολεμικά αεροσκάφη. Στη θέα των ελληνικών αεροσκαφών, οι Τούρκοι κομάντος αποχώρησαν με τα φουσκωτά και επέστρεψαν στη βάση τους.

Το περιστατικό αυτό το οποίο δεν πήρε ποτέ δημοσιότητα είναι ενδεικτικό του τι επιδιώκουν οι Τούρκοι, αλλά είναι και αποκαλυπτικό αφού μαρτυρά ότι έχουν αλλάξει οι κανόνες εμπλοκής για την ελληνική πλευρά. 

{videobox}uM46LBH9rBo{/videobox} 

Υ.Γ. Τα σχέδια της Τουρκίας στον Έβρο και τα βίντεο υπερπαραγωγή.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code