ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ – Όλη η αλήθεια πίσω από τη δήλωση Μητσοτάκη για την οικογενειοκρατία!

0
359

Λίγες μόλις μέρες πριν την περίφημη δήλωση του Μητσοτάκη ότι στην κυβέρνηση του δεν θα υπάρχει κανένας συγγενής του όπου όλοι έσπευσαν να πουν ότι αφήνει την Ντόρα Μπακογιάννη εκτός πολιτικού παιχνιδιού είχε προηγηθεί η δήλωση της Ντόρας ότι αποσύρεται η ίδια από την πολιτική και δεν θα είναι ξανά υποψήφια!

Είχε πει η ίδια στο Βήμα ότι πάει για σύνταξη. «Τιμήθηκα από τους πολίτες, το κόμμα μου και τους αρχηγούς του με σημαντικά αξιώματα. Θα μου επιτρέψετε, λοιπόν, σήμερα να πω ότι στην ιεράρχηση των στόχων μου δεν είναι να ξαναποκτήσω οποιονδήποτε τίτλο».

Πως λοιπόν ο Μητσοτάκης αφήνει εκτός κυβέρνησης την Ντόρα αφού η ίδια είχε ήδη ανακοινώσει την αποχώρηση της από την πολιτική;

Και κυρίως τι ακριβώς συμβαίνει και ξαφνικά η Ντόρα εγκαταλείπει αξιώματα και τίτλους;

Η απάντηση είναι πολύ απλή: Κώστας Μπακογιάννης!

Ο Κώστας Μπακογιάννης θέλει να είναι υπερκομματικός υποψήφιος στο δήμο Αθηναίων και έτσι δεν μπορεί η μητέρα του να είναι βουλευτής ή υπουργός της ΝΔ!

Ο Μητσοτάκης εκμεταλλεύτηκε την απόφαση της Ντόρας να κάνει πίσω για να βοηθήσει στο χτίσιμο του υπερκομματικού προφίλ που σχεδιάζει ο Μπακογιάννης και βγήκε και το παίζει υπεράνω και κατά της οικογενειοκρατίας τη στιγμή που η ίδια είχε δηλώσει την πολιτική της απόσυρση!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here