«ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»

0
280

Η ομπρέλα του Βοσπόρου ταξιδεύει 10 χρόνια… Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013 στις 21.00 στο Παλλάς, μέσα από ένα μαγικό μουσικό ταξίδι στην Πόλη των αρωμάτων, μας μεταφέρει 10 χρόνια μετά η Ευανθία Ρεμπούτσικα στην «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ».

Μέσα από το soundtrack της ταινίας που θα παρουσιαστεί για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ολόκληρο στο Παλλάς σε 2 μοναδικές παραστάσεις, αναδύονται αναμνήσεις κι αρώματα στο Βόσπορο , μπαχάρι και κανέλα……

Μουσικά συμπράττουν η Athens Academica, ένα μουσικό σύνολo 15 εγχόρδων και 6 σολίστες: οι Ανδρέας Συμβουλόπουλος – πιάνο, Θάνος Σταυρίδης – ακορντεόν, Νίκος Παπαβρανούσης – τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος – κόντρα μπάσο, Γιώργος Κοντογιάννης – κιθάρα/μπουζούκι και ο Πάνος Δημητρακόπουλος – κανονάκι.

Συμμετέχουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Dilec Koc που είχαν ερμηνεύσει μοναδικά τα τραγούδια «Στα λιμάνια» και «Bacharat» αντίστοιχα, στην αυθεντική ηχογράφηση.

Τιμές εισιτηρίων: 15€, 25€, 30€, 35€, 40€, 45€, 50€ Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ (από το ταμείο).

Συντελεστές παράστασης:

Ήχος: Νίκος Βεκύρης
Φωτισμοί: Ελευθερία Ντεκώ
Διεύθυνση παραγωγής: Ερωφίλη Γκόνου
Βοηθός παραγωγής: Μελίνα Μπομποτά
Σκηνοθεσία: Ελευθερία Ντεκώ – Ραχήλ Καλαντζοπούλου
Παραγωγή: Ελληνική Θεαμάτων – Cantini.

Απολαύστε την συγκινητική «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ» με την υπέροχη μουσική της Ευανθίας Ρεμπούτσικα, η οποία έχει καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη…..

{videobox}wpy7HqrV5rc{/videobox}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here