Πολιτικός Σεισμός στις ΗΠΑ από την αποκάλυψη εγγράφου που αποδεικνύει τον χρηματισμό Biden από Ουκρανό Ολιγάρχη!

0
270

Πρόκειται ίσως για το μεγαλύτερο πολιτικό σκάνδαλο στην νεότερη ιστορία των ΗΠΑ!…

Ο Γερουσιαστής Chuck Grassley έδωσε στη δημοσιότητα το έγγραφο FD-1023 του FBI, υποστηρίζοντας ότι ο Joe Biden και ο Hunter Biden ανάγκασαν τον τότε Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας φυσικού αερίου της Ουκρανίας, Burisma, Mykola Zlochevsk να τους καταβάλλει 5.000.000 δολάρια ώστε να φροντίσουν να απολυθεί ο Ουκρανός Εισαγγελέας Viktor Shokin.

Ήταν ο εισαγγελέας ο οποίος διερευνούσε το σκάνδαλο Burisma-Biden και τα εκατομμύρια που είχε εισπράξει ο Hunter Biden για να παρέχει «υπηρεσίες προστασίας» στον Zlochevsk, χρησιμοποιώντας την επιρροή του πατέρα του.

Ο Zlochevsk προσέλαβε τον Hunter Biden παρά το γεγονός ότι πίστευε πως ήταν «ηλίθιος» και ότι «ακόμα και ο σκύλος του ήταν πιο έξυπνος».

Πρόκειται για μία Aποκάλυψη-Bόμβα που υπό ομαλές συνθήκες, θα τίναζε την κυβέρνηση των ΗΠΑ στον αέρα.

Σύμφωνα με το Zlochevsk, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει και υπουργός, υπάρχουν «πολλά γραπτά μηνύματα και ηχογραφήσεις» που αποδεικνύουν ότι εξαναγκάστηκε να κάνει τις πληρωμές.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο διεφθαρμένος πρώην Υπουργός και πρώην Διευθύνων Σύμβουλος, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να εξασφαλίσει και κυπριακό διαβατήριο, «προσέλαβαν τον Hunter Biden «για να μας προστατεύσει, μέσω του πατέρα του, από κάθε είδους προβλήματα».

Το έγγραφο της έρευνας που αποκάλυψε ο γερουσιαστής

Οι ισχυρισμοί του Ουκρανού επιβεβαιώνονται από τα τεκταινόμενα:

«Το έγγραφο του FBI αναφέρει ότι αυτή η συνάντηση έλαβε χώρα τη στιγμή που ο Τζο Μπάιντεν έκανε μια δημόσια δήλωση σχετικά με τον (πρώην) γενικό εισαγγελέα της Ουκρανίας Βίκτορ Σόκιν ότι ήταν διεφθαρμένος και ότι θα έπρεπε να απολυθεί/απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του»…πράγμα που έγινε, σύμφωνα με το έντυπο.

«Η πηγή του FBI είπε στον Ζλοτσέφσκι ότι λόγω της έρευνας του Σόκιν για την Burisma, η οποία δημοσιοποιήθηκε εκείνη τη δεδομένη στιγμή, θα είχε ουσιαστικό αρνητικό αντίκτυπο στην μελλοντική δημόσια εγγραφή της Burisma στις Ηνωμένες Πολιτείες». Αυτή φέρεται να ήταν η δικαιολογία για την καρατόμηση του έντιμου Εισαγγελέα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here