Που είναι τα εμβόλια; Έπεσαν σαν ακρίδες Μητσοτάκηδες, Υπουργοί, μετακλητοί, σύζυγοι, ανιψιοί και δεν υπάρχουν για Ιατρούς;

0
502

Όταν ολόκληρη Γερμανία έχει 400 εμβολιαστικά κέντρα, εδώ ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε 1.100 εμβολιαστικά κέντρα.

Αν υποθέσουμε ότι κάθε Κέντρο χρειάζεται 4 άτομα, έναν γραμματέα για την σειρά, έναν νοσηλευτή να ετοιμάζει το εμβόλιο, έναν νοσηλευτή για να εμβολιάζει κι έναν γιατρό για τον απινιδωτή για την περίπτωση παρενέργειας, θα χρειαστεί το ελάχιστο 4.400.

Δηλαδή, αυτοί που δεν έκαναν προσλήψεις 10 μήνες πανδημίας και μετέθεσαν 3 νοσοκόμες εθελόντριες από την Κρήτη για να κλείσουν τρύπες στην Θεσσαλονίκη, θα βρουν 4.400 σε μια νύχτα;

Και μόλις ήρθαν τα εμβόλια, μάθαμε ότι εμβολιάστηκαν ο 37χρονος Υπουργός Πιερρακάκης και ο 40χρονος ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, η σύζυγος του Κωστή Χατζηδάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης κρυφά και όλοι παρατρεχάμενοι μετακλητοί και κομματικά στελέχη.

470 ραντεβού για εμβολιασμό υγειονομικού προσωπικού στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» Αθήνας κλεισμένα για Δευτέρα 4/1 με έτοιμους τους χώρους, τα συνεργεία κλπ.

Ξαφνικά στις 2/1 μαθαίνουμε για «άνωθεν εντολή» ακύρωσης της διαδικασίας επ’ αόριστον κι εκεί. Μα τι γίνεται;

2/1: Στο πλάνο διανομής εμβολίων στα νοσοκομεία στις  3/1 για να αρχίσει 4/1 ο εμβολιασμός των υγειονομικών, ΔΕΝ περιλαμβάνονται τα νοσοκομεία στα οποία από προχθές ως σήμερα αναφέρθηκε πως ο προγραμματισμένος εμβολιασμός αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Οι καταγγελίες επιβεβαιώνονται.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) και Διευθυντής Νευροχειρουργός στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

Υ.Γ. Το Ισραήλ εμβολιάζει 150,000 ημερησίως, η Ελλάδα πόσους εμβολίασε; Πως απαντούν για εσφαλμένες παραγγελίες από την ΕΕ; Πρώτοι το είπαν οι Γερμανοί και επέρριψαν ευθύνες! Τώρα και άλλοι! Κανένας να μας πει τι γίνεται; Πως τα θαλάσσωσε η Κυβέρνηση μαζί με την  Ευρώπη;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here