ΠΡΟΣΒΟΛΗ Ιστορικής Μνήμης από τον κ. Μητσοτάκη: Συνέκρινε την έξοδο του Μεσολογγίου με τους Ναζί του τάγματος Αζόφ στη Μαριούπολη.

0
297

Με μια Oμιλία-Iστορική Nτροπή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, παρομοίασε πριν λίγο στο Aμερικανικό Κογκρέσο την πολιορκία του Μεσολογγίου (1825-1826) και τους ηρωικούς υπερασπιστές του με την Μαριούπολη και το Nεοναζιστικό Τάγμα Αζόφ!…

VS

Όσο και αν ακούγεται Ντροπιαστικό για την Ελληνική Iστορία ένας Έλληνας Πρωθυπουργός να παρομοιάζει τους ήρωες του 1821, όλους αυτούς που έχασαν την ζωή τους στις πολιορκίες της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, με τους Νεοναζιστές Εγκληματίες του Τάγματος Αζόφ της Μαριούπολης…ο Κ. Μητσοτάκης το διέπραξε και αυτό!

«Αν αντικαταστήσουμε τη λέξη Ελλάδα με τη λέξη Ουκρανία θα δείτε τρομακτικές ομοιότητες με το σήμερα. Όπως συμβαίνει με τη Μαριούπολη, το Μεσολόγγι είχε εξαιρετικούς αμυνόμενους πριν από την τελική έξοδο. Όταν βλέπουμε τον ίδιο πόνο, την ίδια θλίψη σε μία πόλη με Ελληνικό όνομα, θυμόμαστε το Μεσολόγγι και το κόστος του δικού μας αγώνα»είπε!!!

Και μάλιστα πρόσθεσε ότι «Οι Έλληνες δεν θα είχαν απελευθερωθεί αν δεν είχαν τους συμμάχους, όσο και αν προσπαθούσαν»!!!

Το ότι έβρισε άκριτα την Ρωσία και εμφανίστηκε ως δεύτερος «Ζελένσκι» στο Αμερικανικό Κογκρέσο, είναι πραγματικά δευτερεύων θέμα, ως προς αυτά που ξεστόμισε για το Τάγμα Αζόφ!

Τι Ντροπή για την Ελλάδα!…

Φυσικά έγινε δεκτός με θερμό χειροκρότημα από τους Αμερικανούς βουλευτές σε σημείο που να πει ότι «Στην Ελλάδα δεν με χειροκροτούν τόσο στην Βουλή»!

Στην Ελλάδα, σχεδόν όλοι θέλουν να φύγεις Κυριάκο. Μπορεί να πας και στις ΗΠΑ και όπου αλλού θέλεις, αλλά αρκεί να φύγεις…

Και το πιο απίστευτο: «Πρέπει να κάνουμε τα μέτρα κοινωνικής δικτύωσης να είναι λιγότερο διαβρωτικά για την κοινωνία»…είπε!

Ναι, το ξεστόμισε και αυτό! Ζήτησε τον έλεγχο των social media γιατί απλώς δεν τα ελέγχει! Γιατί «είναι διαβρωτικά». Στην πραγματικότητα γιατί είναι οι τελευταίοι προμαχώνες της Ελευθερίας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αυτό το αποκαλεί «Δημοκρατία»!!!…

Ο άνθρωπος είναι πολύ επικίνδυνος!

Pathetic Fallacy: Not actually an insult – SLAP HAPPY LARRY

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Να υπενθυμίσουμε στον κύριο Μητσοτάκη ότι οι αγωνιστές του Μεσολογγίου προτίμησαν τον θάνατο από την παράδοση. Σε αντίθεση με τους μαχητές του Αζόφ, που αυτή τη στιγμή παραδίδονται μαζικά για να μην πεθάνουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here