ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων Αιγυπτιωτών Ελλήνων.

0
382

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Αιγυπτιωτών Κηφισιάς, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013, στις 11.00, στην Πλατεία Ηρώων Αιγύπτου στην Κηφισιά, στο «Άστυ Αιγυπτιωτών» (Αθανασίου Διάκου, πλησίον του σταθμού ΗΣΑΠ), το ετήσιο μνημόσυνο πεσόντων Αιγυπτιωτών Ελλήνων στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Εκτός των οικιστικών του Άστεως, συμπατριωτών και φίλων από πολλά Αιγυπτιώτικα Σωματεία των Αθηνών ως και φορέων της Κηφισιάς, θα παρευρεθούν ο Μητροπολίτης Άκκρας κ. Γεώργιος, ως εκπρόσωπος της Α.Θ.Μ. Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου, ο Αιγύπτιος Πρέσβης, Στρατιωτικοί Ακόλουθοι, εκπρόσωποι των Ενόπλων μας Δυνάμεων, πρόεδροι σωματείων Παλαιών Πολεμιστών Αιγυπτιώτικων και Κηφισιώτικων φορέων.

Θυμίζουμε στους αναγνώστες μας, όταν οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις κατέφυγαν στην Αίγυπτο τη δύσκολη εκείνη εποχή του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, πολλοί από τους Αιγυπτιώτες Έλληνες έσπευσαν να καταταγούν με ενθουσιασμό και προστέθηκαν στις μονάδες της.

Η συμβολή των Αιγυπτιωτών Ελλήνων στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από το Ναζιστικό και Φασιστικό ζυγό ήταν όχι μόνο μεγάλη αλλά και ιδιαιτέρως σημαντική και στα τρία όπλα.

Θα ακολουθήσει σύντομη δεξίωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here