ΠΡΟΣΟΧΗ: Έλληνες Ομογενείς…..

0
281

Εμφανίζονται στις ΗΠΑ διάφορες «Μη Κερδοσκοπικές Οργανώσεις» από Ελλάδα (praksis.gr, onegreece.org κ.ά.), που ζητούν χρήματα για δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, αλλά ουδέποτε δημοσιοποιούν πόσα εισέπραξαν από εκδηλώσεις, εισφορές κλπ και που-πως τα διέθεσαν…..σύμφωνα με το www.kalami.net .

«Παρακλάδι» της praksis.gr έκανε και εκδήλωση στο Λος Άντζελες, με….γαλαζοαίματους, αλλά δεν ανακοίνωσε ποτέ πόσα χρήματα μάζεψε και που τα διέθεσε…..

Θαυμάστε ανακοίνωση για την εκδήλωση στο Λος Άντζελες στις 9 Οκτωβρίου 2013 της «συν στο πλην» (praksis.gr) «για δεινοπαθούντες» στην Ελλάδα:

«The guest list consisted of celebrities and royalty which included Her Majesty the Queen of the Hellenes Anne-Marie of Greece and HRH Princess Theodora of Greece».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 1: Η praksis.gr, έλαβε στις 29 Μαίου 2013 βοήθεια και από την Οργάνωση των Κροίσων Ομογενών της «Eλληνικής Πρωτοβουλίας» ή «The Hellenic Initiative».

Η Οργάνωσης των Κροίσων Ομογενών, που ΘΑ έκαναν επενδύσεις και ΘΑ βοηθούσαν δεινοπαθούντες στην Ελλάδα, ακόμα ΔΕΝ ανακοίνωσαν ΠΟΥ και ΠΩΣ θα διαθέσουν τα χρήματα -1,9 εκατ. δολάρια- που μάζεψαν στο «χλιδάτο δείπνο» στις 3 Οκτωβρίου 2013 στο Μανχάτταν, με την παρουσία του πρωθυπουργού.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2: Εις βάρος της «Ελληνικής Πρωτοβουλίας» της Οργάνωσης των Κροίσων Ομογενών έχει γίνει γραπτή καταγγελία, στο υπουργείο Δικαιοσύνης ΗΠΑ και στην φορολογική Υπηρεσία IRS.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here