ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσοι έχετε καταθέσεις στις Τράπεζες να παρακαλάτε να κερδίσει το «ΟΧΙ»!

0
204

Δείτε το ΓΙΑΤΙ……

ΨΗΦΙΖΕΙΣ «ΝΑΙ»; ΨΗΦΙΖΕΙΣ κούρεμα καταθέσεων!

Στην περίπτωση που η εκστρατεία φόβου, τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης που έχουν εξαπολύσει ασύστολα οι ολιγάρχες και τα παπαγαλάκια των…..καναλιών πετύχει να επικρατήσει το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα την Κυριακή, τότε θα επαναληφθεί το σκηνικό της Κύπρου υπό διαφορετική έκδοση!

Την Δευτέρα το πρωί, ο Τσίπρας θα εφαρμόσει τις «πρόνοιες» του Συντάγματος (το προανήγγειλε στα πρόσφατα διαγγέλματα του) και κατά εξακολούθηση θα βρεθούμε με ΔΟΤΟ Πρωθυπουργό Οικουμενικής Κυβέρνησης (π.χ. Στουρνάρα ή Προβόπουλο).

Ο Ντράγκι, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ενεργώντας με εντολές του Βερολίνου, θα θέσει υπό τον απόλυτο έλεγχό της τις Ελληνικές Τράπεζες, τις οποίες θα κηρύξει σε πτώχευση, κατάσχοντας τα ρευστά διαθέσιμα και περιουσιακά τους στοιχεία, με το αιτιολογικό της μη πληρωμής των χρεών μας προς το ΔΝΤ και τους δανειστές.

Επειδή το «κούρεμα» για κάτω από 100.000 ευρώ απαγορεύεται, σύμφωνα με την νομική υπηρεσία της ΕΚΤ, μπορεί να υπάρξει «έκτακτη φορολόγηση» σε καταθέσεις, μετοχές, ομόλογα και ακίνητα!….ανάλογα με το αν θα υπάρξει νέα δανειοδότηση από την ΕΚΤ. 

Το γράφει την Τετάρτη 01/07/2015 η ΗΜΕΡΗΣΙΑ…..που ψηφίζει «ΝΑΙ»!!

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here