ΠΡΟΣΟΧΗ: 1 εκατομμύριο πρόσφυγες κατευθύνει Τουρκία στα σύνορα με Ελλάδα και Βουλγαρία.

0
425

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από κουρδικές πηγές, το σχέδιο του Ερτογάν είναι να διοχετεύσει τον ιλιγγιώδη αριθμό του 1 εκατομμυρίου προσφύγων και μεταναστών, μεταξύ των οποίων και οι ισλαμιστές από το Χαλέπι και το Ιντλίμπ, στα σύνορα με την Ελλάδα και την Βουλγαρία.

Αυτό σημαίνει ότι οι Ελληνικές Αρχές θα πρέπει να είναι έτοιμες για προβοκάτσια που ισοδυναμεί με Πρόβα πολέμου.

Αφού με αυτόν τον αριθμό μεταναστών στα σύνορα, οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες θα μπορέσουν πολύ εύκολα να δημιουργήσουν σοβαρότατο κλίμα ανωμαλίας, με υποκινούμενες δολοφονίες προκειμένου να πιέσουν τους πρόσφυγες να εισβάλουν μαζικά στα σύνορα.

Χρειάζεται απόλυτη εγρήγορση και αποφασιστική αποτροπή, με κάθε σεβασμό όμως στην ζωή των πραγματικών προσφύγων που θα χρησιμοποιηθούν από τους τούρκους πως ανθρώπινες ασπίδες για τους ισλαμιστές.

 

Υ.Γ. Η μαζική μετανάστευση ως εργαλείο Υβριδικού Πολέμου.

Η κατάχρηση των προσφυγικών ροών για αποσταθεροποίηση και τα παραδείγματα Λέσβου-Χίου-Σάμου. Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

Υ.Γ.1. Συναγερμός στο Καστελλόριζο – Τούρκοι κατευθύνουν εκεί μετανάστες.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αυτή τη στιγμή οι τούρκοι κατευθύνουν μεγάλο αριθμό μεταναστών στο Καστελόριζο. Αυτό επιβεβαιώνει την πληροφορία που είχαμε νωρίτερα, ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στα νησιά για ενδεχόμενη τουρκική προβοκάτσια, καθώς όλη η προσοχή έχει στραφεί στον Έβρο, ενώ όλοι γνωρίζουμε τις πραγματικές στόχευσης της Τουρκίας. Το Καστελόριζο πρέπει να θωρακιστεί.

Υ.Γ.2. Συγκέντρωση πολιτών στην Κω: Δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την έλευση μεταναστών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here