Κύριε Σταϊκούρα: Εφόσον τα δάνεια μας πωλούνται πάμφθηνα στα funds, γιατί δεν μπορούν να πουληθούν σε εμάς;

0
361

«Εφόσον τα δάνεια μας πωλούνται πάμφθηνα στα funds, γιατί δεν μπορούν να πουληθούν σε εμάς το ίδιο φθηνά και να γίνει κούρεμα;»…ρώτησε τον Χρήστο Σταϊκούρα μία κάτοικος στην Εκτενεπόλ Κομοτηνής κατά τη συνάντηση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης για το ζήτημα των στεγαστικών δανείων των Παλιννοστούντων Ποντίων.

«Είναι εύλογος αλλά άστοχος ο προβληματισμός σας, γιατί αν γίνει αυτό τότε θα σταματήσουν και οι άλλοι να πληρώνουν»…απάντησε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών.

Υ.Γ. Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία για τις συγκλίσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ υπέρ των funds.

Την ώρα που το ΠΑΣΟΚ παραδέχεται πως ο κ. Μάντζος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος fund εναντίον δανειοληπτών, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Σταϊκούρας δικαίωνε τα funds που παίρνουν τα δάνεια πολιτών στο 20% και απαιτούν το 100%, λέγοντας πως αν γίνουν ρυθμίσεις, όπως ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και οι δανειολήπτες, θα ευνοηθούν οι στρατηγικοί κακοπληρωτές.

Γνωρίζαμε ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ έχουν πολλές συγκλίσεις, αλλά τόση ταύτιση υπέρ των funds μας ξεπερνά.

Ξαναλέμε ότι το δίλημμα πλέον καθίσταται ακόμα πιο καθαρό: Ασυδοσία των funds με ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ή προστασία της πρώτης κατοικίας;

Υ.Γ.1. Ο Δημήτρης Μάντζος επιβεβαίωσε την αποκάλυψη της εφημερίδας Δημοκρατία ότι ήταν εκπρόσωπος fund κατά δανειολήπτη!

Πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε ανέφερε, καθώς από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία.

Σε επιβεβαίωση του ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία», σύμφωνα με το οποίο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ είχε αναλάβει εκπρόσωπος fund κατά δανειολήπτη για χρέος 55.000 ευρώ σε Ελβετικό φράγκο, προχώρησε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως «πρόκειται για παλαιότερη υπόθεση που χειρίστηκε το γραφείο στο οποίο βρίσκομαι και βρισκόμουν» ενώ συμπλήρωσε ότι από το 2019 έχει σταματήσει την ενεργό δικηγορία.

«Ας μου φέρει κάποιος έναν πλειστηριασμό, μια κατάσχεση που εγώ έχω υπογράψει, ας μου φέρει κάποιος ότι εγώ έχω αγοράσει κόκκινα δάνεια…Το γραφείο μας έχει αναλάβει εκατοντάδες οφειλέτες για την προστασία της πρώτης κατοικίας με βάση τον Νόμο του ΠΑΣΟΚ το 2010.

Περιμένω αύριο το πρωτοσέλιδο που θα λέει δικηγόρος των οφειλετών. Έχουμε υποθέσεις διαμεσολάβησης, υποθέσεις οικονομικές και εμπορικές…Δεν θεωρώ μομφή τη δικηγορία»…υποστήριξε ο Δημήτρης Μάντζος.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, υποστήριξε ακόμα ότι η περίπτωσή του δεν είναι η ίδια με του Ανδρέα Πάτση της ΝΔ, καθώς όπως είπε:

«Είναι τελείως διαφορετική. Εκεί έχουμε εισπρακτική εταιρεία και αγορά κόκκινων δανείων κάτω του κόστους. Έχουμε εισπρακτική, τηλέφωνα, κυνήγι…Δεν έχει καμία σχέση η μία πράξη με την άλλη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here