Πρωτοφανής Έκρηξη Πορτοσάλτε κατά του Μαξίμου-Ποιον κυβερνητικό βουλευτή κάρφωσε.

0
338

Θα ήθελα να συγχαρώ την κυβέρνηση για την τοποθέτηση της κυρίας ζαχαροπλάστη, της κυρίας που έχει το μαγαζί Λουκουμαδόσπιτο στην Ικαρία και τοποθετήθηκε διοικήτρια στο νοσοκομείο Ικαρίας. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, μπράβο.

Τα συχαρίκια όπως διαβάζω στη στήλη της Καθημερινής, δεν πήγαν στον υπουργό υγείας, κ. Πλεύρη, αλλά στον Χριστόδουλο Στεφανάδη, τοπικό βουλευτή της ΝΔ, θυμίζω και το μπαλκόνι πέρυσι που πήγε να πέσει, παρουσία και του πρωθυπουργού, από τον κόσμο εννοώ να πέσει.

Γι’ αυτό συγχαίρω θερμά την κυβέρνηση. Από τον κ. Πλεύρη περιμένω να σταματήσει τη φάμπρικα, δεν ξέρω αν έχει τα προσόντα, αν με το «Λουκουμαδόσπιτο» μπορεί να διοικήσει το νοσοκομείο, θερμά συγχαρητήρια. Θερμά συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, έκανε σωστή επιλογή!

Αυτή η φάμπρικα όπου το κόμμα διορίζει διοικητές νοσοκομείων πρέπει να σταματήσει, διότι δεν ταιριάζει και η εποχή! Όταν έχεις μια κατάσταση δύσκολη να αντιμετωπίσεις, και τα νοσοκομεία πρέπει να πάρουν άλλη μορφή πια, θέλεις έναν άνθρωπο που να ξέρει να διοικήσει το νοσοκομείο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here