Πρωτοφανείς ύβρεις της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ κ. Γιαννακοπούλου (κατά της υπουργού κ. Κεραμέως;) σε ζωντανή μετάδοση!

0
705

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου, η οποία ήταν μια από τους ψηφολέκτες στην ονομαστική μυστική ψηφοφορία που έγινε στη βουλή για τη διεύρυνση ή μη του κατηγορητηρίου σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, ξεχάστηκε και μιλούσε στο τηλέφωνο έχοντας…ανοιχτό μικρόφωνο με αποτέλεσμα να ακουστούν και να μεταδοθούν live στην τηλεόραση όσα είπε στο τηλέφωνο αναφερόμενη στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

«Κάνουν πρότυπο την Πλάκα. Τι μπλέκουν τα πειραματικά με τα πρότυπα; Τα έχει κάνει σκ@τά. Θα γίνει χαμός, θα τη σκίσω. Σε κλείνω γιατί είμαι ψηφολέκτης» ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά η κ. Γιαννακοπούλου.

«Πριν από λίγους μήνες σε επίκαιρη ερώτηση του ΚΙΝΑΛ η κ. Κεραμέως είχε δηλώσει ότι θα διορθώσει αυτή την αδικία. Γιατί τη διασύνδεση την είχε καταργήσει ο ΣΥΡΙΖΑ επί του κ. Γαρβόγλου. Τώρα λοιπόν εμφανίζεται ανακόλουθη κι αναξιόπιστη. Δεν είναι σοβαρά πράγματα τα «ράβε ξήλωνε».

Πρόκειται για δυσμενή διάκριση μόνο σε ένα σχολείο. Δεν είναι το θέμα ένα ρουσφέτι για μένα αλλά η υποβάθμιση του καλύτερου ίσως πειραματικού σχολείου»…είπε η ίδια σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here