Πρωτότυπα γούρια για όλο το χρόνο!

0
553

Το έθιμο με τα γούρια μπορεί να κρατήσει και ολόκληρη τη χρονιά. Μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου, μπορείτε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας, συγγενείς και φίλους ένα γούρι που πάντα είναι ευπρόσδεκτο και όχι μόνον για τη βασιλόπιτά μας.

Εμείς διαλέξαμε γούρια από την υπέροχη κι έξυπνη συλλογή του νεοσύστατου ηλεκτρονικού καταστήματος www.monadikospiti.gr, που φιλοδοξεί να αναρτήσει και να μας προτείνει σύντομα και καταπληκτικές δημιουργίες του με χειροποίητα αντικείμενα της ελληνικής – και όχι μόνο – παράδοσης για το σπίτι.

Το σπίτι με την καρδιά.

Το σπίτι με την καρδιά είναι το πρώτο γούρι που κέρδισε την προσοχή μας καθώς αυτό είναι που αναζητούμε όλοι στο σπίτι μας, την αγάπη και την θαλπωρή! Ματ μπρούτζινο, με τελείωμα φουντίτσα πράσινη σε προσεγμένη χειροποίητη συσκευασία. 

Στη συνέχεια , σας προτείνουμε το ιδιαίτερο ρόδι με το αστεράκι και την λευκή φουντίτσα. Το ρόδι παραδοσιακά συνδεδεμένο με την Πρωτοχρονιά καθώς συμβολίζει την αφθονία και την καλή τύχη δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή του www.monadikospiti.gr .

Tο περιστέρι σύμβολο της ειρήνης – που τόσο απουσιάζει σήμερα -. Ας ευχηθούμε το 2016 ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα για τον κόσμο όλο.

Τα γούρια όλα προσφέρονται σε καλαίσθητα χειροποίητα κουτάκια.

Τέλος υπάρχουν και τα μικρά γουράκια, που δεν ξεπερνούν τα 4εκ.x4 εκ., τα οποία όμως και αυτά είναι πολύ ιδιαίτερα και καλοδεχούμενα δωράκια. Σπιτάκια, πεταλάκια, τριφυλλάκια……Την προσοχή μας τραβάει το επίχρυσο πέταλο στην ιδιαίτερη επιχαντρωμένη συσκευασία του που είναι αναμφίβολα πολύ γιορτινή.

Το ρόδι.

Πέρα από αυτές τις προτάσεις στο www.monadikospiti.gr θα βρείτε και άλλα σχέδια σε γούρια και διακοσμητικά τα οποία μπορείτε να χαρίσετε σε φίλους και αγαπημένους ενόψει της νέας χρονιάς. 

Όλα τα αντικείμενα συσκευάζονται για δώρα, έτοιμα να τα χαρίσετε. Η παραγγελία σας γίνεται ηλεκτρονικά στο www.monadikospiti.gr εύκολα και γρήγορα και αποστέλλεται στο γραφείο ή στο σπίτι σας για την διευκόλυνση σας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here