Πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών!

0
195

Έδρα την αερολέσχη Μεσολογγίου φέρεται να είχε το κύκλωμα διακίνησης μεταναστών που εξάρθρωσαν άνδρες της ασφάλειας Αττικής με έφοδό τους την Τετάρτη 16/03/2016.

Στο κύκλωμα συμμετείχε ο πρόεδρος της αερολέσχης και πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου ο οποίος και συνελήφθη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν επτά Ιρακινούς να έχουν επιβιβαστεί σε ένα μονοκινητήριο αεροπλάνο με προορισμό μια πόλη της Ιταλίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι Ιρακινοί, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονταν και τρία παιδιά, είχαν καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ!!

Εκτός από τον πρωήν δήμαρχο συνελήφθησαν ένας πιλότος, που φέρεται να έχει συγγενική σχέση με τον πρώην αιρετό, και ένας ιδιοκτήτης ταβέρνας για τον οποίο υποστηρίζεται ότι προσφέρε το κατάστημά του ως «αίθουσα αναμονής» για τους πρόσφυγες που διακινούσε το κύκλωμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Ασφαλείας Αττικής έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος κατά την έρευνά τους για εξάρθρωση σπείρας διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή.

Υ.Γ. Μεσολόγγι: Ποιος είναι ο «γαλάζιος» πρώην δήμαρχος που συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών. Οι φωτό με γνωστούς βουλευτές της ΝΔ……!

Υ.Γ.1. Ελεύθερος με εγγύηση 200.000 ευρώ ο πρώην δήμαρχος Μεσολογγίου!! Που τα βρήκε τα λεφτά ο δήμαρχος κύριε εισαγγελέα;

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here