ΠΩΣ ο Μητσοτάκης εξαπάτησε τους εργαζόμενους στην ΔΕΗ πριν τους απολύσει.

0
272

Τι έλεγε ο Πολιτικός απατεώνας Κυριάκος Μητσοτάκης για την ΔΕΗ στις 23 Μαΐου 2019…

Υποσχόταν θέσεις εργασίας και για ήπια μετάβαση και τελικά τους άφησε όλους άνεργους.

Υποσχόταν στην Φλώρινα «….Θα στηρίξουμε τη Δ.Ε.Η.. Γιατί βλέπω ότι έχουμε πολλούς φίλους συνδικαλιστές, με τους οποίους έχουμε κάνει πολλές κουβέντες. Έχουμε συμφωνήσει, έχουμε διαφωνήσει, αλλά στην ανάγκη να σωθεί η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας, η οποία οδηγείται στην απαξίωση, συμφωνούμε….»

«Ευρωπαϊκοί πόροι για αυτό το οποίο αποκαλούμε μεταλιγνιτική εποχή. Η μεταλιγνιτική εποχή δεν θα έρθει από τη μια στιγμή στην άλλη. Και αυτό γιατί ο λιγνίτης παραμένει το καύσιμο το οποίο στηρίζει την ενεργειακή παραγωγή της χώρας, αλλά θα είναι αμαρτία πραγματικά να μην μπορέσουμε να διεκδικήσουμε – όπως το κάνουν πολλές ευρωπαϊκές χώρες – πόρους που θα βοηθήσουν τη μετάβαση μιας ολόκληρης περιοχής σε ένα καινούργιο ενεργειακό μοντέλο.

Εδώ έχουμε τα δίκτυα, εδώ έχουμε το τεχνικό προσωπικό. Όνειρό μου θα ήταν η μεγαλύτερη, παραδείγματος χάρη, εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στην Ελλάδα να γίνει στις εκτάσεις της Δ.Ε.Η..

Εκεί που παλιά βγάζαμε λιγνίτη, τώρα να παράγουμε καθαρή ενέργεια. Και να δώσουμε με αυτόν τον τρόπο νέες δουλειές σε ανθρώπους οι οποίοι αυτή τη στιγμή αισθάνονται ότι μπορεί να απειλείται το δικό τους εργασιακό μέλλον.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here