ΠΩΣ ο Αμερικανός ΥΠΕΞ παίζει ανοιχτά το Παιχνίδι της Τουρκίας!

0
259

ΟΙ ΟΛΕΘΡΙΕΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΚΑΙ Η ...ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ! | Mobile WEB APPΆλλη μία Πισώπλατη Μαχαιριά Μπλίνκεν στην Ελλάδα και μάλιστα αμέσως μετά τις παραβιάσεις!…

Ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε ότι οι πωλήσεις όπλων των ΗΠΑ σε χώρες όπως η Τουρκία και η Ινδία θα πρέπει να είναι ταχύτερες και πιο αποτελεσματικές.

Μιλώντας ενώπιον της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Βουλής, ο Μπλίνκεν έκανε δηλώσεις για πωλήσεις όπλων σε ξένες χώρες.

Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Joey Wilson της Νότιας Καρολίνας ανέφερε:

«Κατά τη γνώμη μου, η περιττή γραφειοκρατία εμποδίζει τις ξένες στρατιωτικές μας πωλήσεις (FMS). Πώς μπορούμε να ξεπεράσουμε αυτή τη γραφειοκρατία για να συνεργαστούμε με τους συμμάχους μας, όπως η Τουρκία και η Ινδία;»

Ο  Μπλίνκεν αναγνώρισε ότι οι διαδικασίες πρέπει να επισπευσθούν τόσο σε εκτελεστικό όσο και σε επίπεδο Κογκρέσου.

Το βίντεο που δείχνει πως ο Αμερικανός ΥΠΕΞ παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Τουρκίας! – Δυνατή Ελλάδα

«Συμφωνώ μαζί σας…Πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει να τα πάμε καλύτερα στις πωλήσεις, ιδιαίτερα στην ταχύτητα με την οποία είμαστε σε θέση να κάνουμε πράγματα, να αναθεωρούμε τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτό εξαρτάται από εμάς στην εκτελεστική εξουσία. Είναι επίσης στο Κογκρέσο»…είπε στη Βουλή.

«Ορισμένες χώρες, όπως είπα νωρίτερα, επανεξετάζουν τις σχέσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένων χωρών που είχαν μακροχρόνιες αμυντικές σχέσεις με τη Ρωσία. Εάν είμαστε σε θέση να είμαστε εταίροι τους με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πριν από μερικές δεκαετίες, νομίζω ότι αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να είμαστε σε θέση να πράξουμε»…είπε και συμπλήρωσε λέγοντας:

«Φυσικά, αν δεν το κάνουμε, ξέρουμε ποιος είναι πιθανό να το κάνει στη θέση μας»!

Η τελευταία φράση του Μπλίνκεν συνιστά αναπαραγωγή της Τουρκικής προπαγάνδας, η οποία ευθέως διαδίδει ότι εάν δεν παρθούν τα Αμερικανικά μαχητικά, τότε θα αγοραστούν Ρωσικά! Μιλάμε για τραγικές καταστάσεις στην Αμερικανική διοίκηση…

ΔΕΙΤΕ το βίντεο που δείχνει πως ο Αμερικανός ΥΠΕΞ παίζει ανοιχτά το παιχνίδι της Τουρκίας!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here