Πώς θα σώσεις τον γάμο σου σύμφωνα με Σύμβουλο Σχέσεων-Για να είσαι μακριά από το ενδεχόμενο διαζυγίου.

0
432

Η σχέση είναι μια καθημερινή δουλειά με υψηλές απαιτήσεις παραγωγικότητας και σκληρό ωράριο.

Η σχέση είναι επίσης η «σύγκρουση» ή αν προτιμάς η συνάντηση δύο κόσμων. Του δικού μας και εκείνου του συντρόφου μας. Αυτή η διαδικασία είναι αναντίρρητα δύσκολη και ενίοτε εξαντλητική.

Γιατί από τη συνάντηση και τη «σύγκρουση» πρέπει να φτάσουμε στη σύζευξη των δύο κόσμων. Όχι για κανένα άλλο λόγο παρά γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

Διότι τα αρχικά συναισθήματα ενθουσιασμού που τα κάνουν όλα να φαίνονται υπέροχα, αντικαθίστανται στην πορεία από άλλα συναισθήματα. Αφενός αγάπης και συντροφικότητας, αφετέρου όμως και φθοράς και κόπωσης. Εκεί λοιπόν μπαίνει η δουλειά που απαιτείται από το ζευγάρι στο παιχνίδι.

Οι ανθρώπινες σχέσεις δεν έχουν μαγική συνταγή και δεν είναι όλη την ώρα fun and games. Όπως δεν είναι και τίποτα στις ζωές μας. Όλα έχουν δυσκολίες, όλα έχουν αναποδιές και ο μόνος τρόπος για να τις τουμπάρουμε είναι η έξτρα δουλειά.

Για κάθε παντρεμένο ζευγάρι το «Δέχομαι να σε παντρευτώ» είναι το εύκολο κομμάτι της υπόθεσης. Το πιο δύσκολο κομμάτι της ιστορίας είναι να «ζήσουν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα».

Θέλει προσπάθεια, υπομονή, επικοινωνία, κατανόηση και αμοιβαίες υποχωρήσεις για να πετύχει ένας γάμος.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here