Ραντεβού στο Λυκαβηττό.

0
351

Ραντεβού για δυο εκπληκτικές φωνές τη Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 στο Λυκαβηττό.

Η Billie Holiday του σήμερα, η κορυφαία Madeleine Peyroux και μαζί της η Έλλη Πασπαλά σε ένα μουσικό τζαζ ταξίδι από τα στέκια της Νέας Υόρκης μέχρι τους δρόμους του Παρισιού, στην πιο ατμοσφαιρική συναυλία του καλοκαιριού.

Η Μadeleine θα παρουσιάσει το νέο της άλμπουμ «Blue Room» που μόλις κυκλοφόρησε αλλά και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια από όλη της την πορεία.

Τη συναυλία ανοίγει η Έλλη Πασπαλά με τον David Lynch στο σαξόφωνο, τον Τάκη Φαραζή στο πιάνο, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο όρθιο μπάσο και τον Δημήτρη Καπηλίδη στα τύμπανα, σε μια επιλογή από τραγούδια που αγαπάει από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο.

Ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας, ένα ντουέτο της Μαντλέν Πεϊρού με την Έλλη Πασπαλά, το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι «All Alone Am I».

Σύμπτωση! Η Madeleine Peyroux γεννήθηκε στην Αθήνα της Τζόρτζια των ΗΠΑ από γονείς εκπαιδευτικούς με καλλιτεχνική όμως φλέβα και μεγάλωσε στη Ν. Υόρκη και τη Ν. Καλιφόρνια. Μετά τον χωρισμό των δικών της, μετακόμισε με τη μητέρα της στο Παρίσι, σε ηλικία 12 χρονών.

Εκεί ανακάλυψε τους μουσικούς του δρόμου στο περίφημο Καρτιέ Λατέν και ξεκίνησε να τραγουδάει στα 15 της. Σύντομα έγινε μέλος της Lost Wandering Blues and Jazz Band, με την οποία και πέρασε αρκετά χρόνια, περιοδεύοντας στην Ευρώπη και ερμηνεύοντας τζαζ συνθέσεις.

Η Έλλη Πασπαλά εμφανίζεται στις 20.30 και η Madeleine Peyroux στις 21.30.

Εισιτήρια: 35 €, 25 € φοιτητικό. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here