Ρατσισμός στο Μπάκιγχαμ!! Η Meghan Markle ισοπεδώνει το Παλάτι με αποκαλύψεις.

0
404

Οι Βρετανοί τους «σκούρους» τους θέλουν μόνο για δούλους και χαμάληδες!

Πραγματικά σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις της συνέντευξης του πρώην πριγκιπικού ζεύγους, τον πρώην Πρίγκιπα Χάρι και την Meghan Markle, στην Oprah Winfrey.

Η Meghan αποκάλυψε ότι μέλη της Βασιλικής Οικογένειας ανησυχούσαν για το χρώμα που θα έχει ο γιος τους, Archie, συμπληρώνοντας ότι δεν θα μπορούσε ποτέ ένας «μαύρος» να γίνει πρίγκιπας!

Η ίδια η Meghan αποκάλυψε ότι είχε τάσεις αυτοκτονίας, ότι δεν ήθελε πλέον να ζει, ακριβώς λόγω της συμπεριφοράς που έλαβε από το Παλάτι.

Με την συνέντευξη αυτή αποκαλύπτεται η υποκρισία του «Συστήματος Διοίκησης του Μπάκιγχαμ» και η αθλιότητα των Βρετανών ιμπεριαλιστών την οποία την έχουμε ζήσει καλά στο πετσί μας και εμείς οι Έλληνες.

Επιβεβαιώνεται για ακόμα μια φορά ότι οι Βρετανοί ήθελαν τους «σκούρους» μόνο για δούλους και για χαμάληδες. Κατέκτησαν την μισή ανθρωπότητα ως κοινοί δουλέμποροι.

Αλλά τώρα με ρατσιστική διάθεση, ανησυχούν «για το χρώμα που θα έχει το παιδί του πρίγκιπα».

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα της συνέντευξης:

Daily Mail, Βρετανία, Πρωτοσέλιδος Τίτλος: «Η Μέγκαν κατηγορεί το Παλάτι για ρατσισμό».

The Sun, Βρετανία, Πρωτοσέλιδος Τίτλος: «Μέγκαν: Έχω τάσεις αυτοκτονίας».

Υ.Γ. Περισσότεροι από 17 εκατομμύρια Αμερικανοί παρακολούθησαν την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν.

Περίπου 17,1 εκατομμύρια Αμερικανοί, σε ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα του τελευταίου χρόνου, παρακολούθησαν την τηλεοπτική συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρι, ανακοίνωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Σύμφωνα με το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, η χθεσινή δίωρη συνέντευξη, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Χάρι και η Μέγκαν κατηγόρησαν τη Βρετανική Βασιλική Οικογένεια για ρατσισμό και αποτυχία στο να τους προστατεύσει από την αρνητική κάλυψη των μέσων ενημέρωσης, ήταν το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση σε έναν χρόνο πέραν του Super Bowl.

Το Super Bowl προσελκύει ένα κοινό περίπου 100 εκατομμυρίων και είναι το τηλεοπτικό γεγονός με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στις ΗΠΑ. Πέρυσι, τα Όσκαρ τα παρακολούθησαν 23,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.

Υ.Γ.1. Ο Λευκός Οίκος κρίνει πως οι Μέγκαν και Χάρι επέδειξαν «θάρρος».

Ο Λευκός Οίκος χαιρέτισε σήμερα το «θάρρος» του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ, την επομένη της «εκρηκτικής» συνέντευξής τους στην Αμερικανική τηλεόραση.

«Το να μιλάς για τις δικές σου μάχες σε ζητήματα ψυχικής υγείας και να αφηγείσαι την προσωπική ιστορία σου απαιτεί, για κάθε άνθρωπο, θάρρος»…υπογράμμισε η Τζεν Ψάκι, η εκπρόσωπος τύπου της Αμερικανικής Προεδρίας.

Εντούτοις, επισήμανε, είναι και οι δύο «ιδιώτες πολίτες». «Δεν θα προβούμε σε άλλα σχόλια εξ ονόματος του προέδρου»…τόνισε.

Υ.Γ.2. Η Βασίλισσα Ελισάβετ σε μια λιτή ανακοίνωση δηλώνει λύπη για τα όσα βίωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν.

Σε επίσημη ανακοίνωση η βασίλισσα Ελισάβετ και όλη η οικογένεια εξέφρασαν την λύπη τους για όσα αρνητικά βίωσαν ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, τα τελευταία χρόνια, και τα αποκαλύφθηκαν στη συνέντευξη με την Όπρα Γουίνφρι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ολόκληρη η οικογένεια έχει λυπηθεί που έμαθε το πλήρες εύρος του πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Χάρι και τη Μέγκαν»επισημαίνει το παλάτι του Μπάκιγχαμ σε μια ανακοίνωση.

Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως εκείνο περί φυλετικών διακρίσεων, είναι ανησυχητικά. Αν και κάποιες αναμνήσεις ενδέχεται να ποικίλλουν, λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη και θα αντιμετωπιστούν από την οικογένεια κατ’ ιδίαν».

«Ο Χάρι, η Μέγκαν και ο Άρτσι θα παραμείνουν πάντα πολύ αγαπημένα μέλη της οικογένειας»…καταλήγει η ανακοίνωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here