Ρεσιτάλ Ερμηνείας από τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

0
442

Ρεσιτάλ Ερμηνείας δυο ιερών τεράτων του Ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου, του Γιώργου Κωνσταντίνου και της Μάρως Κοντού στο νέο σποτ για τον εμβολιασμό που βγήκε στη δημοσιότητα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Ένα παραμύθι με γερές δόσεις προπαγάνδας μεν υπέρ του εμβολιασμού, που όμως δεν παύει να είναι μια αριστουργηματική εικόνα στους μίζερους καιρούς που ζούμε.

Από την πρώτη στιγμή μεταφέρει τον τηλεθεατή σε μια άλλη εποχή, με την Φωνή της Σοφίας Βέμπο να τραγουδά για μια Καινούργια τώρα Ζωή και να δημιουργεί μια ρομαντική εικόνα μιας εποχής που έχει φύγει αλλά οι άνθρωποι της θέλουν να συνεχίσουν και να προσαρμοστούν στο σήμερα.

Οι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται για ένα ραντεβού που τελικά είναι ένα ρομαντικό ραντεβού δυο ανθρώπων που έχουν στερηθεί ο ένας τον άλλο για να κάνουν το περιβόητο εμβόλιο.

Το εμβόλιο είναι το μαγικό κλειδί που ξεκλειδώνει την επόμενη μέρα στη ζωή τους.

Κορυφαία στιγμή η ατάκα του Γιώργου Κωνσταντίνου που ενώ ψάχνει το καπέλο ρίχνει το βάρος της προσοχής του στη μάσκα, ποιο καπελάκι, τη μασκούλα μου μη ξεχάσω.

Θα μπορούσε άριστα να είναι μια ταινία μικρού μήκους, γιατί αυτό είναι, ένα κινηματογραφικό αριστούργημα που μας κάνει και απορούμε πως τα κατάφερε και γεννήθηκε μέσα σε όλο αυτό το χάος και τον παραλογισμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here