Ρεσιτάλ του φιλέλληνα Farage στο Ευρωκοινοβούλιο: «Μετατρέπετε την Ελλάδα σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα»!….. του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου.

0
145

Επιμένοντας στην άποψή του για ΕΞΟΔΟ της Βρετανίας από την Ε.Ε. ο γνωστός μας για τις φιλελληνικές του θέσεις Βρετανός Ευρωβουλευτής κ Nigel Farage στις 08/06/2016 το πρωί εξαπέλυσε Δριμύ ΚΑΤΗΓΟΡΩ στο Ευρωκοινοβούλιο.

Καταπέλτης κατά της Ευρωπαϊκής Ένωσης παραμονές του Βρετανικού Δημοψηφίσματος για παραμονή ή αποχώρηση από την Ε.Ε. ο γνωστός σε εμάς τους Έλληνες Βρετανός Ευρωβουλευτής κ Nigel Farage (UKIP).

Αναφέρθηκε και πάλι στην Ελλάδα δηλώνοντας ότι η ίδια η ΕΕ δημιούργησε πρόβλημα στην Ελλάδα και στον εαυτό της όταν δέχτηκε την Ελλάδα στο ευρώ τη στιγμή που η χώρα ΔΕΝ ήταν έτοιμη να μπει στο κοινό νόμισμα.

Επιμένοντας στη θέση του ότι η Βρετανία πρέπει να αποχωρήσει από την Ε.Ε. ο γνωστός μας Βρετανός Ευρωβουλευτής κατηγόρησε ευθέως την Ε.Ε. δηλώνοντας κατηγορηματικά:

«Τι κάνατε με την Ελλάδα; Την δεχθήκατε στο ευρώ και τώρα την καταδικάζετε βήμα-βήμα να πάει για νέο μνημόνιο ίσως μέσα στον ερχόμενο Ιούλιο και για να διατηρήσετε τη συνοχή σας μετατρέπετε την Ελλάδα σε ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ χώρα. Ντροπή σας.»

Φροντίσατε, εντελώς ΑΥΤΑΡΧΙΚΑ, με «coup d’εtat» δηλαδή πραξικοπηματικά να ανατρέψετε δύο δημοκρατικά εκλεγμένους Πρωθυπουργούς στην Ελλάδα και την Ιταλία και να τους αντικαταστήσατε με δύο άτομα που υπήρξαν στελέχη της Goldman Sachs! Σπείρατε μόνοι σας το σπόρο της αυτοκαταστροφής σας…»

Στο μεταξύ, αποδεικνύοντας ότι σε τέτοια θέματα ΔΕΝ έχουμε μόνο εμείς οι Έλληνες και η Ελληνική Δημόσια Διοίκηση «αποκλειστικότητα» «έπεσε» από την μεγάλο αριθμό επισκεπτών ο ιστότοπος της Βρετανικής Κυβέρνησης.

Εκεί μπορούσαν να κάνουν εγγραφή νέοι ψηφοφόροι για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Δημοψήφισμα για την Ε.Ε. μέχρι τα μεσάνυχτα της Τρίτης 7ης Ιουνίου.

Ήδη Το Εργατικό Κόμμα και το Κόμμα των Ελεύθερων Δημοκρατών ζητά από σήμερα το πρωί να υπάρξει παράταση εγγραφών νέων ψηφοφόρων που δεν μπόρεσαν να μπούνε στο σύστημα μέχρι χτες……

Δείτε το σχετικό βίντεο….και την αναφορά στην Ελλάδα μετά το πρώτο λεπτό:

{videobox}7LmDNby6jC0{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here