ΣΑΛΟΣ στο Instagram με το βίντεο του Κώστα Χατζηδάκη.

0
439

Ο Κωστής Χατζηδάκης εξελίσσεται σε μία από τις πλέον απεχθείς Πολιτικές Προσωπικότητες που έχουν περάσει από την Ελλάδα της μεταπολίτευσης.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ενώ αποδείχτηκε η παρακολούθηση του, ο ίδιος επέλεξε την σιωπή και την συμβίωση με τους «κοριούς».

Ο Υπουργός Χατζηδάκης ανέλαβε την πλέον σκοτεινή και καταστροφική αποστολή, την ληστεία των Ελλήνων μέσω των λογαριασμών του ρεύματος.

Το σύνολο των πρωτοβουλιών που αποσκοπούσε όπως αποδείχτηκε στην δημιουργία ενός ιδιωτικού καρτέλ ενέργειας το οποίο κυριολεκτικά έγδαρε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, με μεθοδεύσεις που παραπέμπουν σε βίαιη μεταφορά πλούτου σε συγκεκριμένες τσέπες.

Ως υπουργός Εργασίας, έχει δώσει νέο ρεσιτάλ. Εκτός από την σκοτεινή διαχείριση που έκανε με την υπόθεση Φουρθιώτη, είναι ο άνθρωπος που βλέπει την συντριπτική πλειοψηφία των συνταξιούχων να εξαθλιώνεται.

Ο ίδιος όμως όχι δεν πτοείται, όχι δεν βασανίζεται από τις τύψεις, αλλά εσχάτως αποφάσισε να ανοίξει και κανάλι στο Τικ Τοκ και να ανεβάζει βιντεάκια που προκαλούν το πανελλήνιο…ΕΔΩ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here