Σαουδική Αραβία: Το χρονικό του εθνικού σαμποτάζ.

0
174

-Ο Άδωνις βγάζει σέλφις με τον έμπορο όπλων Π….

-Ο Καμμένος κλείνει ντιλ να πουλήσει άχρηστα πυρομαχικά μας (βλήματα διαμετρήματος που δεν έχουμε καν όπλο να τα χρησιμοποιήσουμε!) στη Σαουδική Αραβία, που θα φέρει στην Ελλάδα 66 εκατομμύρια ευρώ!

-Ο Καμμένος δέχεται απειλητικό τηλεφώνημα για τον ίδιο και την οικογένεια του. Η Αντιτρομοκρατική με άρση τηλεφωνικού απορρήτου ανακαλύπτει ότι ήταν από τηλέφωνο της εταιρείας του Π.

-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ «ανακαλύπτουν» σκάνδαλο στην πώληση (ναι σε πώληση, όχι σε αγορά!).

-Κάποιος Σ. κάνει σαμποτάζ στην πληρωμή (ταυτόχρονα τυχαία με ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), λέγοντας στους Σαουδάραβες ότι ο Καμμένος τους κορόιδεψε, ότι τους πουλάει πολύ ακριβά και να μην πληρώσουν την Ελλάδα για να τους εξασφαλίσει αυτός να πληρώσουν….λιγότερα.

Ο Σ. αποδεικνύεται συνεργάτης στο επιχειρεί της Μ. Η Μ. στέλνει εξώδικα σε όποιον εκδότη το αναφέρει (θεωρεί ότι ο συσχετισμός της με την εταιρεία, της οποίας το Ελληνικό τμήμα έχει ιδρύσει η ίδια, είναι συκοφαντική δυσφήμιση;).

-Ο Βορίδης που έλεγε τα επίσημα έγγραφα της Σαουδικής Αραβίας που έχριζαν τον Παπαδόπουλο πληρεξούσιό τους «πλαστά», ξαφνικά λέει «δεν τα είπα ποτέ πλαστά, αλλά «μη γνήσια»»!!

-Ο Λοβέρδος, που έκανε κομφετί άκρως απόρρητα εθνικά έγγραφα κι έλεγε «ψεύτη» τον Πρωθυπουργό, ξαφνικά λέει «είναι αλήθεια όλα όσα είπε ο πρωθυπουργός, αλλά έχω απορίες».

-Πηγή των εγγράφων όπως αποκάλυψε άθελα του, το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ φέρεται να είναι πράκτορας των Τουρκικών μυστικών Υπηρεσιών, Έλληνας πρώην πράκτορας της ΕΥΠ που καταχράστηκε 8 εκατομμύρια ευρώ, αυτομόλησε στην Τουρκία και καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol.

-Ο Κουμουτσάκος γευματίζει με τον Π.

-Για εμπλοκή εφοπλιστή εκδότη σε δίκτυο λαθρεμπόρων όπλων που επιχείρησαν να μπλοκάρουν τη διακρατική συμφωνία Ελλάδας-Σαουδικής Αραβίας για δικό τους όφελος κάνουν λόγο πηγές που γίνονται πιο έντονες τις τελευταίες ώρες…

Ο κύκλος «ξεβρακώματος» του πολιτικού βραχίονα της συμμορίας των απανταχού «εμπόρων» κλείνει…και τα συμπεράσματα δικά σας.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here