Σας καλωσορίζουμε στο ανακαινισμένο και φιλόξενο Εντευκτήριο της Εκάλης!

0
447

Ελάτε να χαρείτε έναν όμορφο και πολιτισμένο χώρο που είμαστε βέβαιοι ότι θα αγαπήσετε ακόμη περισσότερο, τώρα που………….«φόρεσε τα καλά του» και που μπορείτε πλέον να ευχαριστηθείτε π.χ. ένα καφέ εξαίρετης ποιότητας καθώς και διαλεγμένους χυμούς και αναψυκτικά, παρέα με την συντροφιά σας ή και με το WiFi που παρέχεται δωρεάν.

Και όλα αυτά, περιτυλιγμένα με απαλή lounge μουσική που θα σας κρατάει διακριτική συντροφιά, από τις 10.00 το πρωί έως τις 18.00, όλες τις μέρες της εβδομάδας πλην Δευτέρας και Τρίτης.

Παράλληλα, θα υπάρχουν στο ανανεωμένο κυλικείο του Εντευκτηρίου, ποικιλία ποτών και μπύρας καθώς και γευστικές ποικιλίες ορεκτικών που εάν θελήσετε να τα παραγγείλετε, θα διαπιστώσετε και τις πολύ προσεγμένες τιμές των καθώς και την πρόθυμη εξυπηρέτηση που θα σας προσφερθεί. 

Με όλα αυτά ελπίζουμε ότι το Εντευκτήριο θα κατορθώνει να προσθέτει στην ικανοποίηση σας, την ευχαρίστηση του να το επισκέπτεσθε έχοντας περάσει κάποιες ξεκούραστες και ευχάριστες ώρες.

Πάνω απ’ όλα, εμείς προσπαθήσαμε και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια φιλική, ήρεμη και χαρωπή ατμόσφαιρα που μαζί με το πανέμορφο περιβάλλον της περιοχής, το Εντευκτήριο της Εκάλης να μπορεί να προσφέρει στους επισκέπτες του, το αίσθημα του δικού τους σπιτικού ζεστού χώρου. Ελπίζουμε να το πετύχαμε!

Στόχος της Δημοτικής Επιχείρησης ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., είναι το Εντευκτήριο της Εκάλης να έχει την δυνατότητα να παρέχει διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία και την εξυπηρέτηση των κατοίκων του διευρυμένου Δήμου Κηφισιάς γενικά και της Εκάλης ειδικά.

Σχετικά με τη διαθεσιμότητα του χώρου που σας ενδιαφέρει και για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 8133847 του Εντευκτηρίου ή 210 6250731 της εταιρείας ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ Α.Ε., από 10.00 έως 18.00 κάθε Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο και Κυριακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here