ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ την Απόγνωση, στον αέρα του ΣΚΑΙ, του γνωστού δημοσιογράφου…με τη μια γκάφα να διαδέχεται την άλλη.

0
351

Σε απόγνωση το δημοσιογραφικό Team του ΣΚΑΙ που ψάχνει τρόπο για να υπερασπιστεί την τσιγκουνιά της Κυβέρνησης στην Ελλάδα που δεν θέλει να μειώσει τον Ειδικό Φόρο στα καύσιμα…με τους δημοσιογράφους του καναλιού να υποστηρίζουν πως στην Κύπρο δεν υπάρχουν άλλες συγκοινωνίες για αυτό η εκεί κυβέρνηση πριμοδοτεί την βενζίνη!!!

Στον ΣΚΑΙ έχουν χάσει τη μπάλα κι εμείς δυστυχώς κοιτάμε τη μπάλα να κατρακυλά!…

Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση στον ΣΚΑΙ θυμίζει «παρατράγουδα». Δυστυχώς όμως αυτό το σόου δεν φαίνεται να τελειώνει…

Η αλήθεια είναι ότι πάντα υπήρχαν ευτράπελα στις ζωντανές εκπομπές του ΣΚΑΙ. Απλώς, πλέον η κατάσταση μοιάζει να έχει ξεφύγει και κάθε μέρα νιώθουμε ότι παρακολουθούμε με το στόμα ανοιχτό το Jerry Springer Show, όπου εκτυλίσσεται ένα διαρκές αλαλούμ!

Συγκεκριμένα, το δημοσιογραφικό Team του ΣΚΑΙ να ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να υπερασπιστεί την Κυβέρνηση και ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Οικονόμου να κάθεται στο πάνελ «μην πιστεύοντας όσα βλέπει και ακούει» και με σοβαρό ύφος να επαναλαμβάνει την ίδια ατάκα που προκαλεί ένα νέο αλαλούμ!!!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Πώς η Κύπρος με μια απλή κίνηση μείωσε τις τιμές στα καύσιμα;

Η ολομέλεια της Κυπριακής Βουλής ψήφισε με τη διαδικασία του κατεπείγοντος ομόφωνα νόμο για τη μείωση του ΕΦΚ, με έναρξη ισχύος της μείωσης από την 8η Μαρτίου έως και την 1η Ιουνίου, ώστε να συγκρατήσει τις τιμές.

Ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης έπεσε στα χαμηλότερα επίπεδα που επιτρέπει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η μείωση είναι 7 λεπτά το λίτρο στη βενζίνη και το diesel, η οποία αυξάνεται στα 8,3 λεπτά συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ.

Έτσι, η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 οκτανίων τιμής ανά λίτρο στην Κύπρο, κοστίζει 1,408 ευρώ, με το φθηνότερο πρατήριο να την πουλάει 1,333 ευρώ και το ακριβότερο έναντι 1,449 ευρώ το λίτρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here