Σε ετοιμότητα η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς για την αντιμετώπιση της επικείμενης κακοκαιρίας.

0
228

Σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχουν προβεί οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Κηφισιάς προκειμένου να θωρακίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την περιφέρεια του Δήμου δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις πιο ευάλωτες γειτονιές, αλλά και να ανταπεξέλθουν όσο πιο αποτελεσματικά στη διαχείριση των προβλημάτων που τυχόν προκύψουν από την επικείμενη κακοκαιρία που αναμένεται να πλήξει τη βόρεια Αττική.

Θεομηνία στην Μάνδρα.

Τα εξωτερικά συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν αυτοψία σε όλα τα φρεάτια απορροής ομβρίων υδάτων και έχουν φροντίσει για τον καθαρισμό τους αλλά και για την απομάκρυνση τυχόν εμποδίων που φράζουν τη ροή τους ώστε να αποτραπούν πλημμυρικά φαινόμενα μεγάλης έκτασης.

Αντίστοιχα, η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται επί ποδός, έτοιμη να επέμβει σε κάθε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Συνεργαζόμενη με την Υπηρεσία Καθαριότητας έχει στη διάθεσή της φορτηγά, σάρωθρα και αντλίες για να είναι καθ’ όλα αξιόμαχη.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς καλεί τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθ’ όλη τη διάρκεια εκδήλωσης της κακοκαιρίας, να λάβουν προληπτικά μέτρα για τη θωράκιση των ιδιοκτησιών τους και να αποφεύγουν τις περιττές μετακινήσεις για να μπορούν τα συνεργεία του Δήμου να μετακινούνται γρήγορα.

Υ.Γ. Γιώργος Καραμέρος:‏ Έρχεται δεύτερο κύμα στην Αττική τα ξημερώματα της Πέμπτης. Εγρήγορση και (1) μέτρα προστασίας από την αυτοδιοίκηση και (2) αυτοπροστασίας από τους πολίτες.

Υ.Γ.1. Εννέα νεκροί στη Δυτική Αττική από την κακοκαιρία – Εγκλωβισμένοι οδηγοί, πλημμύρισαν Μάνδρα, Μαγούλα, Νέα Πέραμος.

Υ.Γ.2 Απίστευτες εικόνες σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα.

{videobox}koF1DSzCNYM{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here