Σε νέο βίντεο ο Αρχιμαφιόζος Σεκτάρ Πεκέρ τα «ξερνάει» όλα για τον Ταγίπ Ερντογάν!

0
229

Παρά το διεθνές ένταλμα σύλληψης που έχει εκδώσει εναντίον του το καθεστώς Ερντογάν, ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ, συνεχίζει τις αποκαλύψεις του στενεύοντας τον κλοιό γύρω από τον Τούρκο Πρόεδρο.

Όπως είχε υποσχεθεί το πρωί της Κυριακή ανέβασε στο youtube τη νέα του «τηλεταινία»…σιγοψήνοντας τον Ερντογάν, μέρος 8ο και αναμένεται να έχει επίσης πολλά εκατομμύρια θεάσεις έχει και μεγάλη διάρκεια και νέα σκηνοθετική άποψη.

Σε μία ώρα και 12 λεπτά ο Πεκέρ κατηγορεί και πάλι ευθέως τον Ερντογάν και τα πρωτοπαλίκαρά του υποστηρίζοντας, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα στην kathimerini.gr ότι ο ίδιος σε συνεργασία με το Τουρκικό κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες έστελνε όπλα και μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Συρία.

«Και δικές μου νταλίκες με όπλα κατέληγαν στην Αλ-Νούσρα» δηλώνει αναφερόμενος στην οργάνωση, που σύμφωνα με τις ΗΠΑ, σχετίζεται άμεσα με την Αλ- Κάιντα.

Όπως αναφέρει μάλιστα η Αλ-Νούσρα δημιουργούσε βίντεο στα οποία ευχαριστούσε τόσο τον ίδιο όσο και την Τουρκία για τα όπλα που τους προμήθευαν.

Ο Τούρκος μαφιόζος υποστηρίζει ακόμη πως και σήμερα οποιαδήποτε εμπορική συναλλαγή γίνεται μέσω της διασύνδεσης της Τουρκικής Προεδρίας και της Αλ-Νούσρα.

«Για να κάνετε εμπόριο ξέρετε τι πρέπει να κάνετε; Yπάρχει ο κύριος Μετίν Κιρατλί. Ο Πρόεδρος των Διοικητικών Υπηρεσιών της Προεδρίας. Στην προεδρία. Θα πάτε σε αυτόν. Δεν μιλώ για μικροεμπόριο.

Για μεγάλο εμπόριο. Παράνομο πετρέλαιο, τσάι, ζάχαρη μεταχειρσμένα αυτοκίνητα, αλουμίνιο. Μιλάμε για δουλειές δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ποιός έδωσε τα χρήματα για την επέμβαση στη Συρία; Eμείς! Το κράτος. Ποιός πέθανε εκεί; o λαός. Για να κάνετε εμπόριο λοιπόν,  θα πάτε σε αυτόν τον κύριο Κιρατλί.

Αφού πάρετε την έγκριση, αυτός σας στέλνει σε έναν όμιλο μίντια των Μουράτ Σαντζάκ και Ραμαζάν Οζτουρκ. Όλη η ιεραρχία είναι εκεί. Και αφού πάρετε έγκριση απο αυτούς πάτε στον οικονομικό διευθυντή της Αλ-Νούσρα στον Αμπού Αμντουραχμάν, χρησιμοποιεί το όνομα Αμπού Σειμάν.

Έτσι γίνεται το εμπόριο και σήμερα έτσι γίνεται! Ψάχνετε να βρείτε που είναι ο Μπεράτ Αλμπαϊρακ, το σπίτι του είναι δίπλα στου Μουράτ Σαντζάκ. Εκεί είναι στο Χαντίμκοϊ. Είναι οι δυο τους μαζί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code