Σε Συναγερμό οι Ελληνικές Αρχές: «Ραντεβού» μεταναστών στην Αδριανούπολη-Συγκροτείται καραβάνι μέσω διαδικτύου.

0
201

Όλο και πληθαίνουν τα διαδικτυακά μηνύματα για συγκρότηση καραβανιού μεταναστών από την Τουρκία προς την Ευρώπη. Μάλιστα, ήδη «ραντεβού» κλείνονται στην Αδριανούπολη.

Οι διοργανωτές φαίνεται ότι επιμένουν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μίνας Καραμήτρου για το OPEN. Από το βράδυ της Κυριακής στη σελίδα τους, εκεί που δηλώνουν την πρόθεσή τους για να διοργανώσουν το Καραβάνι, ανήρτησαν αφίσα στην οποία ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους ότι από τις 19 Σεπτεμβρίου, μπορούν να συγκεντρώνονται στην Αδριανούπολη.

Προς το παρόν, οι Ελληνικές Αρχές λένε ότι δεν υπάρχουν άτομα συγκεντρωμένα στην Αδριανούπολη.

Σε συναγερμό οι ελληνικές Aρχές: «Ραντεβού» μεταναστών στην Αδριανούπολη – Συγκροτείται καραβάνι μέσω διαδικτύου <p data-wpview-marker=

Παρόλα αυτά, το γεγονός ότι οι διοργανωτές επιμένουν, αρχίζουν και δίνουν ημερομηνίες και δημοσιεύουν ακόμα και βίντεο για το πώς θα είναι τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν και πώς είναι η πλατεία που μπορούν να συγκεντρωθούν στην Αδριανούπολη, δείχνουν ότι κάποιοι θέλουν σίγουρα να συντηρήσουν κάποια απειλή, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Έτσι, οι Ελληνικές Αρχές έχουν ανεβάσει το επίπεδο συναγερμού στα σύνορα και έχουν περισσότερες περιπολίες και έχουν το βλέμμα στραμμένο στο τι συμβαίνει και αν θα συγκεντρωθούν τα άτομα αυτά.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here