Σκάνδαλο Μεγατόνων η κρατικοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς.

0
475

Μία έρευνα φωτιά του κορυφαίου δημοσιογράφου Γιάννη Ντάσκα γκρεμίζει την ομερτά μιας εξόφθαλμα σκανδαλώδους εξέλιξης.

Το Ελληνικό κράτος ετοιμάζεται να δαπανήσει εκατοντάδες εκατομμύρια, για να τα χαρίσει αμέσως μετά σε ιδιώτες!

Μέγα Σκάνδαλο στην Τράπεζα Πειραιώς με «λαθάκια» δισεκατομμυρίου υπέρ «Επωνύμου» και…Κρατικοποίηση!!

Ο πάντα αιρετικός  ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας σε άρθρο του ομιλεί για  μέγα σκάνδαλο και μεγάλη Μαφία πολιτικών και φαρμακευτικών εταιρειών πίσω από την παραγωγή των εμβολίων για τον κορωναϊό για κερδοσκοπία εν μέσω κρίσης.

Κύρια επιχειρήματα του είναι ότι: 

1)το εμβόλιο παρήχθη σε χρόνο ρεκόρ 8-10 μηνών, ενώ χρειάζονται 8-10 χρόνια σύμφωνα με την μέχρι σήμερα ιατρική πρακτική στα άλλα εμβόλια,

2)η πολιτικές εξουσίες ανά τον κόσμο έδωσαν δισεκατομμύρια των φορολογουμένων χωρίς διαφάνεια για την παραγωγή αυτών των εμβολίων και μόνο οι ΗΠΑ έδωσαν 9,5 δις δολάρια, ποσό ιλιγγιώδες το οποίο θα  αποδώσει τρισεκατομμύρια από συμβάσεις πώλησης των εμβολίων.

Εκτός του κ. Γρίβα που ομιλεί για παγκόσμιους μαυραγορίτες (προφανώς εν μέσω υπαρκτής πανδημίας) πληθαίνουν οι πληροφορίες και τα ντοκουμέντα ότι και Παγκόσμια και στην Ελλάδα εν μέσω κορωοϊού «παράγονται» σκάνδαλα και κάποιοι επωφελούνται την ώρα που τα «μάτια» και τα «αυτιά» είναι κλειστά λόγω κορωναϊού.

Μεταξύ άλλων το μέγα σκάνδαλο που αναδεικνύεται είναι η κρατικοποίηση της Τράπεζας Πειραιώς. Της μακράν πιο βρόμικης πολιτικά (βλέπε σκανδαλώδη «απορρόφηση» της Αγροτικής, κομματικά δάνεια κλπ) τράπεζας της Ευρώπης και μεγάλης «μάνας» της Διαπλοκής μέσω δανείων, διαφημίσεων κλπ.

Έργα, ημέρες, πρόσωπα και στο κέντρο Μιχ. Σάλλας.

Στην αρχή αντιμετωπίσαμε ως ανέκδοτο τις πρώτες πληροφορίες ότι θα κρατικοποιηθεί η τράπεζα αυτή,  στην οποία «έθαψαν» το μέγα σκάνδαλο των απλήρωτων Κομματικών Δανείων, αφού οι ευρωπαϊκοί μηχανισμοί θα ήταν δύσκολο να συμφωνήσουν.

Προφανώς όμως υπήρξε «μαγικό ραβδί» και ο SSΜ έδωσε την συγκατάθεση, μάλλον αφού η Ελληνική πλευρά έκρυψε(;) επιτυχώς την πραγματικότητα στην Τράπεζα αυτή της οποίας την διόγκωση με τα σημερινά άθλια αποτελέσματα απεργάστηκε ο Μιχάλης Σάλλας, ο οποίος απολαμβάνει τώρα την ιλιγγιώδη ανάπτυξη της προσωπικής του περιουσίας.

Ίσως επειδή προβλέπεται ότι μόλις την «εξυγιάνουν» με χρήματα των φορολογουμένων θα την ξανά-πουλήσουν σε ιδιώτη, πιθανώς με νέα σκανδαλώδη διαδικασία…

Σε μία τέτοια έρευνά μας πέσαμε πάνω στον Μιχ. Σάλλα στο κέντρο αμπελώνων της Κορινθίας, όπου αναπτύσσεται ως μέγας κροίσος των κρασιών, με ελικοδρόμιο(!!!) σε περιοχή που και το πέταγμα των αετών ενοχλεί το οικοσύστημα.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here