ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ σε Κύπρο και Ελλάδα με χρηματισμό πολιτικών από Τραπεζίτη!!

0
255

Εδώ και μήνες το www.olympia.gr έχει δώσει στην δημοσιότητα την έκθεση της Alvarez & Marshall που αποκαλύπτει πως στήθηκε η μεγάλη κομπίνα που κατέστρεψε την Κυπριακή οικονομία και έθεσε τον Ελληνισμό της Κύπρου στην οικονομική υποτέλεια!

Παραθέτουμε την μυστική έκθεση Alvarez & Marshall που στέλνει φυλακή τραπεζίτες και πολιτικούς σε Ελλάδα και Κύπρο!!

Την έκθεση αυτή αποσιώπησαν ΟΛΑ τα ΜΜΕ, παρότι την έχουμε ελεύθερη για αναδημοσίευση. Αντίθετα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης…..σταμάτησε την συνεργασία με τον ελεγκτικό οίκο, γιατί απλούστατα έκανε σωστά την δουλειά του σε αντίθεση με την BlackRock του Προβόπουλου. 

Σήμερα λοιπόν, έρχεται η «επικύρωση» της τρανταχτής αποκάλυψης. Επιχειρηματίας που είχε πάρει θαλασσοδάνειο – μαμούθ 720 εκατομμύρια ευρώ από την….Μαρφίν-Λαϊκή του Ανδρέα Βγενόπουλου, λάδωνε με εκατομμύρια τα δύο μεγάλα κόμματα της Κύπρου…..το ΑΚΕΛ και το ΔΗΣΥ!!

Αυτά τα δύο κόμματα που ετοιμάζονται τώρα να ρίξουν την πατρίδα στον εφιάλτη του νέου Ανάν. Πρόκειται για τον επιχειρηματία Μιχάλη Ζολώτα και την εταιρεία του Focus Maritime Corporation.

Έτσι και τα δύο αυτά κόμματα σιωπούσαν μπροστά στην ασυδοσία των τραπεζιτών, όπως ακριβώς σιώπησαν τα Ελληνικά εμπρός στα κολοσσιαία σκάνδαλα του τραπεζικού συστήματος, υποχρεώνοντας τον Έλληνα πολίτη να πληρώσει με το αίμα του τα κλεμμένα.

Στον αντίποδα, είχαμε δηλώσεις αβροφροσύνης όπως αυτή του κυρίου Ανδρέα Βγενόπουλου, σύμφωνα με την οποία «Ο Προβόπουλος έσωσε την Ελλάδα».

Η αλήθεια είναι ότι ο Προβόπουλος έσωσε τους εγκληματίες αποκρύπτοντας τα σκάνδαλα τους, τα βρώμικα εμβάσματα, τα θαλασσοδάνεια βοηθώντας το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα να πάρει τις τράπεζες υπό κρατικό έλεγχο για να καλύψει τις διεφθαρμένες διοικήσεις.

Διοικήσεις που έχουν λαδώσει με δισεκατομμύρια το πολιτικό σύστημα όλα αυτά τα χρόνια, αλλά ειδικά την περίοδο του μνημονίου όπου έγινε και η μεγάλη ρεμούλα.

Σήμερα, αυτές οι ίδιες τράπεζες αποφασίζουν ποιά ΜΜΕ θα επιβιώσουν κατευθύνοντας ανάλογα τα θαλασσοδάνεια και την διαφημιστική δαπάνη.

Όλα αυτά εις βάρος των παιδιών μας και των επόμενων γενεών. Εάν δεν αντιδράσουμε τώρα, θα είμαστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την δολοφονία του Ελληνισμού. Από ένα μάτσο καθάρματα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here