Σκηνές από έναν γάμο!

0
281

Το ΠΟΛΗ Θέατρο του Δάνη Κατρανίδη τιμά το «Έτος Ίνγκμαρ Μπέργκμαν» και παρουσιάζει το αριστούργημα του Σουηδού σκηνοθέτη «Σκηνές από έναν γάμο», με τους Δάνη Κατρανίδη και Παναγιώτα Βλαντή, σε σκηνοθεσία Ένκε Φεζολλάρι και πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Σταμάτη Κραουνάκη , από τις 7 Φεβρουαρίου 2014.

……..Ο Γιόχαν και η Μαριάννα, ένα ζευγάρι μορφωμένων αστών, ζουν έναν ήρεμο και καθ’ όλα τακτοποιημένο γάμο, μέχρι τη στιγμή που οδηγούνται σε ρήξη όταν εκείνος αποκαλύπτει ότι είναι ερωτευμένος με μια νεότερη γυναίκα. Η αντίδραση της Μαριάννας είναι απρόσμενα ήρεμη.

Η σύγκρουσή τους μεταφέρεται αργότερα μέσα στον χρόνο, όταν ο Γιόχαν έχει αρχίσει να ασφυκτιά από τη νέα του σχέση και η γυναίκα έχει παντρευτεί κάποιον άλλον, ο οποίος ωστόσο έχει καταφέρει να την απελευθερώσει. Στη νέα τους συνάντηση, οι ρόλοι μοιάζουν να έχουν αντιστραφεί και οι ισορροπίες να έχουν αλλάξει……

O Δάνης Κατρανίδης και η νέα του θεατρική στέγη, μπήκαν δυναμικά στη νέα χρονιά, συνεχίζοντας με τον εξαιρετικό «ΑΕΡΑ» του Βαγγέλη Χατζηγιαννίδη που γοήτευσε κοινό και κριτικούς και με το σπουδαίο «Frank και Ferdinand» του Samuel Adamson, με το οποίο σύστησε την Νεανική του Σκηνή στο κοινό και κέρδισε αμέσως εφήβους και γονείς.

Μετάφραση: Δάνης Κατρανίδης.
Σκηνοθεσία: Ένκε Φεζολλάρι
Σκηνικά – Κοστούμια: Αλεξία Θεοδωράκη.
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα

Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 20.30. Κυριακή στις 18.30

Εισιτήρια:

Πέμπτη και Παρασκευή : 15 € γενική είσοδος
10 € φοιτητές, άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23ετών και συνταξιούχοι άνω των 65 ετών.

Σάββατο και Κυριακή: 20 € γενική είσοδος / 15 € φοιτητές, 10 € άνεργοι, ΑΜΕΑ, νέοι κάτω των 23 ετών και συνταξιούχοι άνω των 65 ετών

ΠΟΛΗ θέατρο: Φωκαίας 4 κ Αριστοτέλους 87 – Πλ. Βικτωρίας (δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό)

Κρατήσεις: 211 18 28 900. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here