Σκληρή επίθεση Μητσοτάκη στο «BHMA». Υπόκοσμος το «ΒΗΜΑ»;

0
191

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που παρουσιάζει «Το Βήμα» και το οποίο δείχνει ότι παρότι υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες κλίνες σε ΜΕΘ σημαντικά μεγάλος αριθμός ασθενών δεν εισάγεται σε αυτές παρότι επιδεινώνεται η υγεία τους.

Στις 02/11/2020 «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Κι έτσι η εικόνα που υπάρχει ότι οι θάνατοι από τον φονικό ιό προέρχονται κυρίως από ανθρώπους που καταλήγουν εντός των ΜΕΘ μετά από – τις περισσότερες φορές – διασωλήνωση δεν είναι ακριβής κι υπάρχουν σημαντικές αποκλίσεις. Με κρατικούς λειτουργούς κι επιδημιολόγους να σημειώνουν ότι «σε ορισμένες περιπτώσεις η επιλογή οι ασθενείς με κορωνοϊό να μην εισάγονται σε ΜΕΘ οφείλεται σε υποκείμενα νοσήματα που έχουν και καθιστούν αυτή την εισαγωγή προβληματική ως μάταιη».

Στις 05/11/2020 «ΤΟ ΒΗΜΑ»

Στο διάγγελμά του ο Πρωθυπουργός ανέφερε:

«Είδα να διακινείται στον Υπόκοσμο του Διαδικτύου μια θεωρία ότι υπάρχουν ασθενείς που πεθαίνουν σε θαλάμους και όχι σε ΜΕΘ» είπε ο πρωθυπουργός….

Τελικά «ΤΟ ΒΗΜΑ» είναι υπόκοσμος του διαδικτύου που διαψεύδει τον Πρωθυπουργό…

Αυτά που αναφέρει σε άρθρο του το «ΒΗΜΑ» περιγράφουν την σκληρή πραγματικότητα…η οποία έχει επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα λόγω κορωνοϊού…

Αλλού είναι το θέμα μάλλον, άλλα του λένε…άλλα καταλαβαίνει και άλλα θέλει να πει και άλλα λέει ο κ. Μητσοτάκης…Δεν εξηγείται διαφορετικά…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code