Σοκαριστικές Αποκαλύψεις του Γάλλου Ακτιβιστή Adrien Boke για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

0
432

Σοβαρότατες καταγγελίες από άνθρωπο που πήγε εθελοντής και γύρισε εξοργισμένος.

«Αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά που λέω. Ενώ ήμουν στην Ουκρανία, ήμουν μάρτυρας Εγκλημάτων Πολέμου. Όλα αυτά διαπράχθηκαν από τον Ουκρανικό στρατό. Αλλά στη Γαλλία δεν το συζητάμε!»…δήλωσε ο βετεράνος Γάλλος στρατιωτικός, συγγραφέας και ακτιβιστής Adrien Boke σε συνέντευξη του.

Ο βετεράνος Γάλλος, ο συγγραφέας του βιβλίου «Σήκω και πήγαινε χάρη στην επιστήμη», πήγε στην Ουκρανία για μια ανθρωπιστική αποστολή και παρέμεινε εκεί για τρεις εβδομάδες.

Με την επιστροφή του, πήρε μια δύσκολη απόφαση που θα μπορούσε να του καταστρέψει τη ζωή ή τουλάχιστον να του δημιουργήσει πολλά προβλήματα: Αποφάσισε να μεταφέρει στους Γάλλους πληροφορίες για τα εγκλήματα που είχε δει στην Ουκρανία.

Ακολουθούν αποσπάσματα από τη συνέντευξή του:

Όταν επέστρεψα στη Γαλλία από την Ουκρανία, σοκαρίστηκα: Τα Τηλεοπτικά Κανάλια προσκαλούν ως ειδικούς ανθρώπους που δεν έχουν πάει στην Ουκρανία και δεν γνωρίζουν τίποτα για το τι συμβαίνει εκεί τώρα.

Ωστόσο, τολμούν να κάνουν εικασίες για αυτά τα γεγονότα. Ανάμεσα σε αυτό που ακούω από την οθόνη της τηλεόρασης και σε αυτό που είδα με τα μάτια μου είναι μια άβυσσος.

Οι μαχητές του Αζόφ είναι παντού. Με νεοναζιστικές ρίγες. Με συγκλονίζει το γεγονός ότι η Ευρώπη προμηθεύει όπλα στους Νεοναζί. Στις στολές τους, σύμβολα των SS είναι κεντημένα παντού. Όχι μόνο δεν κρύβουν τις απόψεις τους. Τις διαφημίζουν. Δούλεψα με αυτούς τους ανθρώπους και τους περιποιήθηκα. Λένε ανοιχτά ότι είναι έτοιμοι να «καταστρέψουν» μαύρους και Εβραίους.

Όντας εκεί, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Απλώς παρακολουθούσα και κατέγραφα σε βίντεο. Έχω αυτό το υλικό και θα το χρησιμοποιήσω ως απόδειξη των εγκλημάτων της Ουκρανίας.

Έβλεπα πώς ο Ουκρανικός στρατός πυροβόλησε στα γόνατα αιχμαλώτους Ρώσους στρατιώτες και πυροβόλησε στο κεφάλι ανώτερους αξιωματικούς.

Έχω δει προσωπικά Αμερικανούς οπερατέρ να κάνουν ψεύτικα πλάνα από τη σκηνή των μαχών, να σκηνοθετούν!!!

Όλα τα κατεστραμμένα πολιτικά κτίρια, που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ουκρανία ως «βομβαρδισμοί αμάχων», δεν είναι τίποτα άλλο από το αποτέλεσμα αποτυχημένων βομβαρδισμών από Ουκρανούς σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας κρύβουν πυρομαχικά σε κτίρια κατοικιών τη νύχτα, χωρίς καν να ενημερώσουν τους κατοίκους. Αυτό ονομάζεται χρήση αμάχων ως ασπίδα.

Η σφαγή στη Μπούτσα είναι σκηνοθετημένη.

Τα πτώματα των νεκρών μεταφέρθηκαν από άλλα μέρη και εσκεμμένα τοποθετήθηκαν με τέτοιο τρόπο ώστε να παραχθεί ένα «συγκλονιστικό» πλάνο.

Η πλήρης συνέντευξη στα Γαλλικά:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here