Σοκαριστικές Eικόνες στην Καστοριά-Άνδρες της ΟΠΚΕ έβγαλαν δια της βίας Ιδιοκτήτη από την επιχείρησή του, για λογαριασμό των fund.

0
202

Την Aστυνομική βία και καταστολή επιστράτευσε για μία ακόμη φορά η Kυβέρνηση προκειμένου να υλοποιήσει την πολιτική των κατασχέσεων.

Σοκαριστικές εικόνες εξελίχθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καστοριά. Αστυνομικές δυνάμεις κλήθηκαν σε μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα στο κέντρο της πόλης προκειμένου να συνδράμουν στο «έργο» του δικαστικού Επιμελητή για την έξωση του ιδιοκτήτη από της επιχείρησή του.

Ο ιδιοκτήτης και η οικογένειά του αρνήθηκαν να εγκαταλείψουν στο κτίριο υποστηρίζοντας ότι η υπόθεσή του δεν έχει τελεσιδικήσει.

Τελικά οι άνδρες της ΟΠΚΕ εισέβαλαν στο κτίριο και έβγαλαν δια της βίας τον ιδιοκτήτη περνώντας του ακόμη και χειροπέδες.

Στο μεταξύ, όπως αναφέρει το primenews.press, από νωρίς είχαν συγκεντρωθεί έξω από το ξενοδοχείο άνθρωποι της Tοπικής Kοινωνίας, φίλοι των ανθρώπων που θα έχαναν την περιουσία τους, στην προσπάθεια μήπως και καταφέρουν να το αποτρέψουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here