Σοκαριστική Ατάκα του Λάκη Λαζόπουλου για τις Δημοσκοπήσεις.

0
462

Επειγόντως Λάκης Λαζόπουλος. Τουλάχιστον να γελάσουμε…

Είναι φορές που στενοχωριέσαι γιατί δεν υπάρχει κάπου ένας Λάκης Λαζόπουλος της καλής εποχής. Όπως για παράδειγμα, με την καταιγίδα των φθινοπωρινών δημοσκοπήσεων. Γιατί, ότι και να πεις, μόνο ένας Λαζόπουλος θα μπορούσε να αποτυπώσει με χιούμορ τον σουρεαλισμό που παρακολουθούμε άναυδοι.

Ο Λάκης Λαζόπουλος και οι δημοσκοπήσεις

Ένα καρδιογράφημα νεκρού θυμίζουν οι δημοσκοπήσεις. Η χώρα μπορεί να διέρχεται τα «πάνω-κάτω», ο Μητσοτάκης να περνά την χειρότερη πολιτική του φάση, οι δημοσκόποι παραμένουν ακλόνητοι. Μπετόν-αρμέ. Όλα τριγύρω αλλάζουνε, αλλά οι «αριθμοί» όλο τα ίδια λένε.

Πάνω από 6 στους 10 Έλληνες απαντούν ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε τα πάντα για τις υποκλοπές. Ότι έχει την κύρια ευθύνη. Σιγά τον πολυέλαιο. Στην πρόθεση-αλλά καλύτερα στην εκτίμηση ψήφου-ξεπηδάει ένα κύμα λατρείας. Μητσοτάκη δαγκωτό, και ας έχει μια αδυναμία στον κοριό!

Ξεπερνούν το 50% οι αρνητικές γνώμες για την κυβέρνηση. Σιγά…Όλοι τρέχουν να την ξαναψηφίσουν.

Οκτώ στους 10 εμφανίζονται τρελαμένοι για το οικονομικό τους μέλλον και την ακρίβεια, αλλά στην κάλπη ψηφίζουν τον «πανάκριβο».

Ότι και να γίνεται ο ΣΥΡΙΖΑ χαροπαλεύει, δίνοντας την αφορμή στους φιλοκυβερνητικούς μουτζαχεντίν να γράφουν τις ίδιες κουραστικές και ανυπόφορα πλέον boring ανοησίες. Τι έγραψε ένα αστέρι;

Ότι η κοινή γνώμη δεν πολυενδιαφέρεται για τις υποκλοπές και-ΕΥΤΥΧΩΣ για την Κυβέρνηση-την απασχολούν άλλα θέματα, όπως η ακρίβεια. Στο οποίο ως γνωστόν η κυβέρνηση σκίζει. Ότι του λαλεί του λολοστεφανή, το ανάγνωσμα.

Για αυτό επαναλαμβάνουμε. Επειγόντως Λάκης Λαζόπουλος. Τουλάχιστον να γελάσουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here