Στην Κυριακάτικη Δημοκρατία: Κάνουν μπίζνες με τους 3.000 νεκρούς της πανδημίας.

0
364

Η χώρα πλέον βυθίζεται σε κρίση μετά και τις αποκαλύψεις της εφημερίδας Δημοκρατία για τα δίπλα βιβλία με τα κρούσματα και τις συμβάσεις εκατομμυρίων με τα rapid tests.

Ιντρικες και βρώμικα κόλπα στο Μαξίμου με τον έναν να ηχογραφεί τον άλλο και τον πρωθυπουργό εξαφανισμένο για να προστατευτεί από το σκάνδαλο και την ντροπή.

Κορυφαίοι καθηγητές μάλιστα προειδοποιούσαν τον Πρωθυπουργό από τον Μάρτιο για το δεύτερο φονικό κύμα της πανδημίας, αλλά ποιος άκουγε.

Υ.Γ. Σκάνδαλο και με τα rapid tests! Ο φωτογραφικός διαγωνισμός των 10εκ. ευρώ και η Siemens.

Με φωτογραφικό διαγωνισμό έδωσαν σε εταιρία μεγαλομετόχου της Siemens με ετήσιο τζίρο 1.326.187 € παραγγελία 10.000.000 € – Καταγγελία του ΣΕΙΒ για απίστευτη κακοδιαχείριση και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος. Τι λέει το Υπουργείο Υγείας;;;

Χορός αδιαφανών κρατικών διαγωνισμών, που μπορεί να ζημιώνουν το Ελληνικό Δημόσιο με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, φαίνεται πως έχει στηθεί με σταθερή δικαιολογία τις κατεπείγουσες ανάγκες που έχει δημιουργήσει η διαχείριση του κορωνοϊού, μία από τις οποίες είναι και η προμήθεια βιοτεχνολογικών προϊόντων, όπως τα – γνωστά σε όλους μας πλέον – rapid tests.

Νέο τρανταχτό παράδειγμα κακοδιαχείρισης πολύτιμων κρατικών πόρων, με προφανή στόχο το υπερκέρδος συγκεκριμένων μόνο επιχειρήσεων, αποτελεί ένας ακόμη διαγωνισμός με ύποπτους όρους και προθεσμίες, που προκηρύχθηκε μέσα από τη σελίδα του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ Α.Ε.) προκειμένου το Δημόσιο να προμηθευτεί 2.000.000 rapid tests και ο οποίος – κατά την πάγια τακτική το τελευταίο διάστημα – δεν αναρτήθηκε στη Δι@υγεια.

Το έργο, ύψους 10.000.000 ευρώ, δόθηκε τελικά στην εταιρία FOR HEALTH Α.Ε., η οποία έχει ετήσιο κύκλο εργασιών μόλις 1,326.187,08 ευρώ(!), είχε ως βασικό αντικείμενο πριν από την πανδημία τις υπηρεσίες νοσηλείας κατ’ οίκον μέσω ενός δικτύου επαγγελματιών Υγείας και όχι την προμήθεια βιοτεχνολογικού υλικού, και της οποίας επικεφαλής είναι, συμπτωματικά, πρώην στέλεχος της Siemens(!).

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ……….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here