Στην Τουρκία στο πλευρό του Ερντογάν ο ΓΑΠ!!

0
200

Ο Πρόεδρος του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών και Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς Γιώργος Α. Παπανδρέου, παρευρέθη στα εγκαίνια της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου Αμπντουλάχ Γκιούλ στην Καισάρεια, μετά από προσωπική πρόσκληση του πρώην Προέδρου της Τουρκίας.

Στην τελετή συμμετείχαν πολλοί ξένοι αξιωματούχοι, βουλευτές από όλα τα τουρκικά κόμματα, ο Πρωθυπουργός της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ και ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο γεύμα που ακολούθησε, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους Τούρκους αξιωματούχους για τις διεθνείς εξελίξεις, το προσφυγικό και την πορεία των σχέσεων Ευρώπης-Τουρκίας.

Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε τη σημασία που έχει για την ευρύτερη περιοχή, ο σεβασμός των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και η συνέχιση της πολιτικής που εγκαινίασε με τον Ισμαΐλ Τζέμ, μια πολιτική βασισμένη στον αλληλοσεβασμό και το διάλογο για την προώθηση του κοινού συμφέροντος, της ειρήνης και της σταθερότητας.

Μια πολιτική που συνέβαλε καθοριστικά στο να περιοριστούν οι λεκτικές προκλήσεις, που είτε έχουν σχέση με την εσωτερική κατανάλωση, είτε όχι, μπορούν να οδηγήσουν σε επικίνδυνες ατραπούς.

Το κείμενο αποτελεί επίσημη ανακοίνωση του κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου. 

Υ.Γ. Το άθλιο θέαμα ενός ευρωπαίου πολιτικού δίπλα στον φασίστα Ερντογάν, διατυμπανίζει με υπερηφάνεια το κόμμα του Παπανδρέου!

Φυσικά από κοντά και το λαμόγιο ο Gerhard Fritz Kurt Schröder που συνεργάστηκε άριστα με τους ισλαμοφασίστες στην σφαγή του Κοσσυφοπεδίου.

Κατά τα άλλα……ενόχλησε ο Τσίπρας που τίμησε τον υπερασπιστή της Κύπρου, Φιντέλ Κάστρο, αλλά δεν ενοχλεί και δεν εγείρει σοβαρά ερωτήματα η παρουσία του Παπανδρέου, πλάι στον Ερντογάν…

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here