Στη Σύγχρονη Πινακοθήκη του Κώστα Ευαγγελάτου.

0
378

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Σύγχρονη Πινακοθήκη Villa ΡΟΔΟΠΗ, στο Αργοστόλι, η ετήσια εικαστική έκθεση του ζωγράφου, λογοτέχνη, περφόρμερ και θεωρητικού της τέχνης Κώστα Ευαγγελάτου.

Η έκθεση που άρχισε στις 15 Ιουλίου και ολοκληρώθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2013 σημείωσε μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία με πανελλήνια απήχηση δια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και τις επισκέψεις γνωστών προσωπικοτήτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Αθηνά Μουίκι με τον Κώστα Ευαγγελάτο.

Επίσης η καθιερωμένη ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ, που φέτος έγινε για 13η χρονιά με την σύμπραξη του μουσικού-designer NICOFILIMON και του Χοροθεάτρου ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ, άφησε έντονες εντυπώσεις για την πρωτοτυπία και την τολμηρότητα της. 

Ο Κώστας Ευαγγελάτος στην τελική ξενάγηση που έκανε στην έκθεση αλλά και στους χώρους της μόνιμης συλλογής έργων τέχνης, ευχαρίστησε όλους τους φιλότεχνους συμπολίτες που έδωσαν το παρών και όλους όσους έμπρακτα στηρίζουν ποικιλότροπα και ενισχύουν την ιδιωτική, ανεξάρτητη και συνεχή πολιτιστική προσπάθεια του στον γενέθλιο τόπου του, ιδιαίτερα σε μια εποχή κρίσιμη για όλους και κρίσης…των πάντων, όπως τόνισε.

Από την πρώτη Οκτωβρίου θα βρίσκεται στο Αθηναϊκό του ART STUDIO EST, από το οποίο θα συντονίζει τις καλλιτεχνικές πολυδιάστατες δράσεις του της νέας περιόδου.

Για να δείτε τις λεζάντες των παρακάτω φωτό, κάντε κλικ πάνω στην κάθε μία ξεχωριστά:

{joomplucat:46 limit=2}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here