Στοχοποιεί τις βάσεις μας η Τουρκία: Εκτέλεσε επιχείρηση πάνω από την 117 ΠΜ με την συνδρομή Αλβανών!

0
200

Οι Αλβανοί στην υπηρεσία της ΜΙΤ και των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα που ξεκινά από την αεροπορική βάση των Μεγάρων και φτάνει μέχρι την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα!

Το περασμένο Σάββατο ελικόπτερο Eurocopter AS350 Écureuil άλλαξε πορεία και βρέθηκε να πετάει πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα καταγράφοντας τα πάντα!

Στο ελικόπτερο βρέθηκαν συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας.

Το ελικόπτερο ήταν ενοικιασμένο από αλβανικής καταγωγής μεσάζοντα, είχε καταθέσει σχέδιο πτήσης για να πετάξει πάνω από το Λουτράκι, ωστόσο βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης δια ασυρμάτου ο χειριστής κλήθηκε να εγκαταλείψει την περιοχή και οδηγήθηκε στην αεροπορική βάση των Μεγάρων.

Εκεί συνελήφθησαν ο ίδιος και άγνωστος αριθμός ατόμων.

Κατά πληροφορίες το ελικόπτερο έχει καθηλωθεί σε ένα από τα υπόστεγα της αεροπορικής βάσης ενώ στις έρευνες εμπλέκεται και η ΕΥΠ αναφέρει το «onalert.gr».

Το να σχεδίασαν και να εκτέλεσαν Αλβανοί μόνοι τους την επιχείρηση είναι αδύνατον. Πίσω από τα Τίρανα κρύβεται η Άγκυρα και η ΜΙΤ.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με τις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Θράκη (αν ήταν τουρκικά), δείχνει ότι η Τουρκία έχει ανέβει επίπεδο κλιμάκωσης και προχωρά σε στοχοποίηση των κύριων βάσεων μας προετοιμαζόμενη για γενικευμένη σύρραξη.

Κάτι μας λέει ότι έχουμε ή θα έχουμε ανάλογα περιστατικά και σε άλλες βάσεις μας…

{videobox}wMtCQzbm1zo{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here