Στο Στόχαστρο του Μαξίμου, πρώην Υπουργός για σοβαρότατη υπόθεση διαφθοράς.

0
97

Την ώρα που όλοι ασχολούνται με την υπόθεση Αυγενάκη, στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου βρίσκεται άλλος πρώην Υπουργός, για σοβαρότατη υπόθεση διαφθοράς.

Μέχρι πρότινος υπήρχαν μόνον ενδείξεις, σοβαρές μεν, αλλά ενδείξεις, από ορισμένες περίεργες ενέργειες του πρώην Υπουργού κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Η «μονοκρατορία» όμως που επέβαλλε στη λειτουργία του Υπουργείου, αποδεικνύεται ότι δεν ήταν «επιτελική», αλλά ομοιάζει με αυτή του…κάβουρα! Που ως γνωστόν τα αρπάζει όλα μόνος του.

Ο Κλουζώ λοιπόν που εσχάτως έχει μετακομίσει στο Μαξίμου, αφού διερεύνησε κάποιες περίεργες ενέργειες αλλά και ένα εξωφρενικό διαγωνισμό, κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο Υπουργός δεν είχε ευγενή κίνητρα.

Πάρτε του το κεφάλι»! Ο κύβος ερρίφθη για πρώην υπουργό και όχι αυτόν που νομίζετε…

Αμέσως, κατά την προσφιλή σου τακτική, ενημέρωσε τον Χαλίφη μας Κυριάκο, ο οποίος χωρίς δισταγμό, έδωσε το πράσινο φως: «Πάρτε του το κεφάλι»!

Καταλυτικό ρόλο πρέπει να έπαιξε και η φωτογραφία του πρώην Υπουργού, δίπλα στην Ντόρα Μπακογιάννη που παρείχε ο στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία…

Ο Κλουζώ λοιπόν σε ρόλο Σαλώμης, τοποθέτησε και δικό του άνθρωπο πλησίον του νέου Υπουργού, ο οποίος θα τον βοηθήσει να δέσει γέρα την υπόθεση για τα πεπραγμένα του προκατόχου…

Πηγή: Κύριος Μάξιμος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here