Στόχος ληστών η οικία του ιδιοκτήτη των εκπαιδευτηρίων Δούκα στην Εκάλη!

0
560

Ώρες μεγάλης αγωνίας πέρασε το βράδυ της Κυριακής 20/12/2015 o ιδιοκτήτης των ιδιωτικών σχολείων, Κ. Δούκας, καθώς όταν επέστρεψε με την σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους στο σπίτι του στην Εκάλη διαπίστωσε ότι η οικία του είχε γίνει στόχος ληστών.

Ειδικότερα, όταν η οικογένεια μπήκε με το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ, ένας από τους ληστές χτύπησε με μία βαριοπούλα το παρμπρίζ του αυτοκινήτου προκειμένου να προειδοποιήσει τους τρεις συνεργούς του οι οποίοι είχαν ήδη καταφέρει να μπουν μέσα στο σπίτι και το……«άδειαζαν».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του, έκανε όπισθεν και χτύπησε ένα άλλο αυτοκίνητο, με το οποίο πιθανότατα είχαν φτάσει οι διαρρήκτες στη μονοκατοικία.

Οι διαρρήκτες είχαν καταφέρει να φορτώσουν στο όχημά τους δύο χρηματοκιβώτια, ωστόσο ο πασίγνωστος ιδιοκτήτης ιδιωτικών σχολείων χτύπησε με το αυτοκίνητό του το φορτηγάκι τους!

Αποτέλεσμα ήταν το ένα από τα δύο χρηματοκιβώτια να πέσει στο έδαφος, ενώ το δεύτερο οι θρασύτατοι ληστές κατάφεραν να το πάρουν μαζί τους.

Οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των τεσσάρων διαρρηκτών.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here