Συγκινημένος ο Κώστας Βαξεβάνης από την στήριξη του Γιάννη Πρετεντέρη!

0
222

Η φαρμακερή ατάκα του Κώστα Βαξεβάνη στη χθεσινή του συνέντευξη στο Κόντρα…

pressarismenos.blogspot.com

Οι ραγδαίες εξελίξεις στην πολιτική σκηνή της χώρας μετά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις του Documento για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τη λίστα παρακολουθήσεων του Μαξίμου, με «Εγκέφαλο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναλύθηκαν διεξοδικά από τον Κώστα Βαξεβάνη στην εκπομπή Kontra24 το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento μίλησε για το σκάνδαλο Predator και το πως έγινε «υπέρ-όπλο» στα χέρια της Κυβέρνησης, την ΕΥΠ και τον ρόλο που διαδραμάτισε το Μαξίμου στη διαδικασία της παρακολούθησης πολιτικών, συγγενικών τους προσώπων, επιχειρηματιών και καλλιτεχνών.

«Πετάει στα σκυλιά τον ανιψιό του για όλα αυτά που έκαναν μαζί, αλλά δεν θα την γλιτώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Πρωθυπουργό, ο οποίος «μπλοκάρει όλες τις έρευνες για το σκάνδαλο των υποκλοπών».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση Συνεργάτη Υπουργού που πήγαινε στη Λάρισα «για να παραλάβει ένα πακέτο» και στη συνέχεια, ο Υπουργός δέχτηκε τηλεφώνημα από το Μαξίμου με το οποίο του ζητήθηκε να ακυρωθεί η «αποστολή» του Συνεργάτη του και η «παραλαβή του πακέτου», δείγμα ότι βρισκόταν υπό παρακολούθηση.

Ο Κώστας Βαξεβάνης απάντησε στον Πρωθυπουργό και τις συκοφαντίες που εξαπέλυσε σχετικά με δήθεν εμπλοκή του με ρώσο ολιγάρχη, τονίζοντας ότι θα προχωρήσει σε αγωγή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here