Συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Μιχάλη Ιγνατίου!

0
222

Σε μία συνομιλία φε όλης της ύλης, ο έλληνας ανταποκριτής μέσων ενημέρωσης στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου μιλώντας στον 9.84 ξετύλιξε το κουβάρι όλων των διεθνών εξελίξεων που έχουν αντίκτυπο και στον Ελληνισμό.

Οι εκλογές στις ΗΠΑ μετά τις εξελίξεις στην έρευνα για τα mails του γραφείου της Χίλαρι Κλίντον, γίνονται εξαιρετικά αμφίρροπες είπε, σημειώνοντας ότι οι Αμερικανοί πολίτες έχουν να επιλέξουν μεταξύ δύο εξαιρετικά αμφιλεγόμενων προοπτικών. 

Ξεκαθάρισε ότι συμμετοχή του ΔΝΤ στο πρόγραμμα δεν σημαίνει τέταρτο μνημόνιο από τη στιγμή που το Ταμείο δεν μετέχει οικονομικά στο τρίτο. Αποκάλυψε νέες άγνωστες πτυχές για την είσοδο της χώρας στα μνημόνια το 2010 και εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη του δύσκολα θα εγκαταλειφθεί η Ελλάδα.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου μίλησε για τις μεγάλες αλλαγές γεωπολιτικά στη Νοτιοανατολική Μεσόγειο, τους κινδύνους που συνιστά και για τον Ελληνισμό η αλλοπρόσαλλη στα όρια της ψυχιατρικής ερμηνείας προσωπικότητα του Ερντογάν και το ρόλο των ΗΠΑ και της Ρωσίας σε σχέση με Τουρκία και Κούρδους. 

Ο Μιχάλης Ιγνατίου τέλος, μίλησε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, αναλύοντας με παραδείγματα-κόλαφος γιατί το ενδεχόμενο λύσης με Δικοινοτική – Διζωνική Ομοσπονδία θα συνιστούσε θάνατο της Κυπριακής Δημοκρατίας και εν σπέρματι νέα πηγή συγκρούσεων. 

Ακούστε τις ηχητικές αποκαλύψεις….και τα συμπεράσματα δικά σας:

{videobox}_h6JsCmvzFc{/videobox}

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code