Συγκλονιστική Εξέλιξη -Το μπαταρισμένο Noor 1 «μιλάει» ακόμη!…του Βασίλη Τζήμτσο.

0
801

Καλά κρυμμένα στην οροφή πάνω από τη γέφυρα του ναρκόπλοιου «Noor 1» ήταν δύο δορυφορικά τηλέφωνα, τα οποία αναμένεται να δώσουν νέα τροπή στην υπόθεση μεταφοράς των 3 τόνων ηρωίνης (2,1 τόνοι + 900 κιλά), που μετέφερε στην Ελευσίνα τον Ιούνιο του 2014.

Τα Θεοφάνια που μας πέρασαν, στις 6 Ιανουαρίου 2020, λόγω των αντίξοων καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στον κόλπο της Ελευσίνας, το πλοίο παρουσίασε κλίση 42 μοιρών, με αποτέλεσμα να έρθουν στο φως νέα στοιχεία για το φορτίο του «λευκού θανάτου», τα οποία κρατούσε μυστικά στο κουφάρι του το ναρκόπλοιο.

Μετά την ημιβύθιση, αξιωματικοί του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά μαζί με το μεσεγγυούχο Γιώργο Αντωνάτο ανέβηκαν στο πλοίο και βρέθηκαν μπροστά σε καινούρια στοιχεία που εντοπίστηκαν στη γέφυρα του «Noor 1».

Πρόκειται για μια σακούλα η οποία βγήκε στη γέφυρα από τρύπα που είχαν ανοίξει κατά τη διάρκεια των ερευνών στο ναρκόπλοιο το 2014.

Η σακούλα περιείχε δύο δορυφορικά τηλέφωνα, κάρτες SIM και σημειώσεις στα αγγλικά. Τα στοιχεία ήταν επιμελώς κρυμμένα σε σημείο πάνω από ψευδοροφή, πίσω από νομείς όπου ήταν τα καλώδια του πλοίου.

Η συνέχεια στην ΠΗΓΗ…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here