Συγκλονιστική Μαρτυρία Εντατικολόγου: «Συνενοχή σε εγκλήματα κατά της ζωής» η υπό-στελέχωση του ΕΣΥ.

0
159

Η πιο καταστροφική σύγκρουση για τα κυβερνητικά αφηγήματα και ψέματα για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας εν μέσω πανδημίας, είναι αυτή με την πραγματικότητα που βιώνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι σε αυτό.

Οι γιατροί μεταφέρουν δραματικές εικόνες από νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης σχετικά με την πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν τις τελευταίες εβδομάδες, αντιμετωπίζοντας, μάλιστα, προσπάθειες διάψευσης και απαξίωσής τους από τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Προσπάθειες στις οποίες, πάντως, δίνεται άμεση απάντηση.

Νέο τεκμήριο για την πραγματική κατάσταση των νοσοκομείων αποτελεί η ανάρτηση της Εντατικολόγου στο «Ιπποκράτειο» Χριστίνας Κυδώνα:

«Πάει μια βδομάδα που μου ανατέθηκε η ευθύνη της Covid κλινικής του Ιπποκράτειου μαζί με τη λοιμωξιολόγο Αθηνά Πυρπασοπούλου. Από τα 35 κρεβάτια φτάσαμε τα 150 και στην αυριανή εφημερία θα επεκταθούμε μέχρι τα 180.

Ένα μόνο έχω να πω: Κανείς δε σχολάει στην ώρα του, αλλά 2-3-4-5 και 6 ώρες μετά (εννοείται χωρίς υπερωρία).

Οι εφημερεύοντες γιατροί ειδικοί και ειδικευόμενοι περνούν 24+ ώρες με τη στολή χωρίς να ξεκουράζονται ούτε μισάωρο. Τέσσερις νοσηλεύτριες σε κάθε απογευματινή και βραδινή βάρδια για 50 ασθενείς covid με ένα ατελείωτο, ατελείωτο τρέξιμο.

Προϊστάμενες, Τομεάρχισες και Διευθύνουσα φεύγουν καθημερινά βράδυ από το νοσοκομείο και η Πληροφορική και Τεχνική Υπηρεσία έχουν γίνει λάστιχο, ενώ ταυτόχρονα τα κρούσματα στο προσωπικό αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο.

Εάν κάποιος εξακολουθεί – από ιδεολογική θέση – να θεωρεί τους διορισμούς στο ΕΣΥ σπατάλη χρημάτων, να ξέρει ότι είναι συνένοχος σε Εγκλήματα κατά της ζωής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code