Συλλήψεις για μαστροπεία και παράβαση νόμου περί εκδιδόμενων στη Ν. Κηφισιά!

0
189

Συνελήφθησαν το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου 2015, στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, πέντε άτομα για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας και παράβασης των νόμων περί εκδιδόμενων προσώπων και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία δύο ηλεκτρονικών ιστοσελίδων όπου προβάλλονταν γραφεία, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού, έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων κανόνισαν ραντεβού με δύο αλλοδαπές γυναίκες, ηλικίας 25 και 40 ετών, και μία 28χρονη ημεδαπή, έναντι χρηματικού ποσού, σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.

Όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο, που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, συνελήφθησαν.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν, επίσης, ένας 54χρονος ημεδαπός και ένας 58χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι μετέφεραν τις εκδιδόμενες στο σημείο συνάντησης. Κατασχέθηκαν τα δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα και το χρηματικό ποσό των 480 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here