ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΚΕΪΤΣ ΖΗΤΗΣΕ στο Ιταλικό Κοινοβούλιο η Ιταλίδα Βουλευτής Sara Cunial, μετά τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έκανε.

0
760

Μόλις τις προηγούμενες ημέρες η Ιταλίδα Βουλευτής Sara Cunial έκανε μεγάλες αποκαλύψεις σε 7 λεπτά για τη σύγκρουση συμφερόντων των πολυεθνικών και του Μπιλ Γκέιτς, τη στέρηση των ελευθεριών, τη νάνο-τεχνολογία, τον μαζικό εμβολιασμό, τη συγκέντρωση προσωπικών στοιχείων και πολλά άλλα.

«O Hobbs είχε πει ότι η εξουσία δεν έρχεται μέσω μιας επιβολής από πάνω αλλά από την επιλογή των ατόμων που νιώθουν πιο προστατευμένοι όταν παραιτούνται και παραδίδουν την ελευθερία τους σε τρίτους».

Πραγματικά συγκλονιστικές στιγμές με τις βόμβες που έπεσαν στο Palazzo del Potere από τη θαυμαστά γενναία Ιταλίδα βουλευτίνα Sara Cunial. Ανοίγοντας το κουτί τις Πανδώρας, μίλησε για τα πάντα.

Στέρηση ελευθεριών, μαζικό εμβολιασμό, πολυεθνικές, Νανά-τεχνολογίες, δικτατορικό έλεγχο ακόμα και στα παιδιά, αλλαγές στη ζωή μας, βαθύ κράτος και Νέα Τάξη Πραγμάτων, εικονικά στρατόπεδα συγκέντρωσης και πολλά άλλα.

Αλλά πάνω από όλα περιέγραψε τις πολλαπλές παρεμβάσεις Gates που προφανώς δημιουργούν σύγκρουση συμφερόντων.

Προσέξτε την τρεμάμενη φωνή της, την ένταση αλλά πάνω από όλα το θάρρος να μιλήσει για όλους εμάς που αισθανόμαστε τον ολοκληρωτισμό τους να κάνει γοργούς βηματισμούς.

Έκλεισε συμβουλεύοντας τον πρόεδρο Conte:

«Την επόμενη φορά που θα σας πάρει τηλέφωνο ο Gates προωθείστε την κλήση απευθείας στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητα. Γιατί αν δεν το κάνετε πείτε μας να σας κατατάξουμε στους φιλικούς δικηγόρους που δέχονται διαταγές από εγκληματίες!»

Θαύμασε την…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here