«Συλλογή ελαιοκάρπου»: Mία κοινωνική δράση του Δήμου Κηφισιάς και της COCO-MAT

0
182

Η COCO-MAT και ο Δήμος Κηφισιάς σας προσκαλούν στις 2 Νοεμβρίου 2014 σε μία εκδήλωση εθελοντικού χαρακτήρα, με σκοπό το μάζεμα της ελιάς στους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα, οι άνθρωποι της COCO-MAT με την πολύτιμη βοήθεια της Δ/νσης Περιβάλλοντος & Πρασίνου και του τμήματος Συντήρησης Πρασίνου & Κηποτεχνίας του Δήμου Κηφισιάς, θα συμμετέχουν στην συγκομιδή των καρπών της ελιάς και στο κλάδεμα των δέντρων.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι να προσφερθεί το λάδι που θα προκύψει, σε συνανθρώπους της περιοχής που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με την κοινωνική υπηρεσία και την εκκλησία του Δήμου.

Προσκαλούμε όλους τους Δημότες να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 από τις 09:00, στον Κοινόχρηστο χώρο στην οδό Ανθέων (Τρίγωνο Φραγκοπούλου), με την παρουσία του Δημάρχου Κηφισιάς.

Είναι μία ευκαιρία να πάρουμε τα παιδιά μας, να ζήσουν αυτή την εμπειρία, να απολαύσουμε την φύση μαζί τους και να γιορτάσουμε την συγκομιδή με τον παραδοσιακό τρόπο, γευματίζοντας κάτω απ τις ελιές, με ότι έχουμε μαζί μας.

Τα οφέλη της ιδέας αυτής πολλά, αφού θα μαζευτούν οι καρποί και δεν θα πάει χαμένο το λάδι τους, η περιποίηση των δέντρων θα βοηθήσει στο να παραχθούν καρποί και του χρόνου, καθαρίζοντας τον χώρο θα ανανεωθεί η δημόσια εικόνα της περιοχής και τέλος θα σταλεί το μήνυμα για την σημασία της κοινής προσπάθειας, του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να δηλώσετε συμμετοχή μπορείτε να στείλετε email: sillogi-elaiokarpou@coco-mat.com ή να καλέσετε στα τηλέφωνα:

Γραφείο Τύπου Κηφισιάς: 2132007254

Marketing COCO-MAT: 2106251971 (εσωτερικό 321)

www.coco-mat.com και www.kifissia.gr.

{jcomments on}

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here